anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja konta

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:96493437
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, 

Sprzedałam na Allegro 3 przedmioty. Kilka dni temu dałam do weryfikacji płatności payU oraz przelewy24 aby wypłacić środki. 
pieniadze zostały zwrócone na moje konto bankowe. Oczywiście przesłałam tez skan dokumentu tożsamości. Płatności dalej są w trakcje weryfikacji. Kiedy mogę się spodziewać akceptacji ? 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:96493437 prześlij proszę potwierdzenie przelewu weryfikacyjnego do operatora PayU na adres spolecznosc@allegro.pl, skonsultuję to z operatorem. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec

Dziękuje 🙂 

juz przesłałam mail. Czekam na informacje 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:96493437 wracam z odpowiedzą. Zmieniłaś tytuł przelewu i stąd problem, nie można go zmieniać, bo wówczas przelew nie dociera do operatora. 
W tej sytuacji poproszę Cię o ponowne wykonanie przelewu z dokładnie takim tytułem jaki się wyświetli 🙂 Weryfikacja wówczas może potrwać do 3 dni roboczych. 

Monika
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec

Rozumiem. Przelew zrobiłam ponownie oraz wysłałam potwierdzenie 🙂 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:96493437 dziękuję! Teraz jest oki, dowiaduję się czy możemy przyspieszyć tę weryfikację, jeśli nie będzie to możliwe to maksymalnie powinno to potrwać trzy dni. 

Monika
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec

Super:) Proszę o info jak będziesz wiedziała czy da się do przyspieszyć 

oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec

Czy już coś wiadomo ? Nie ukrywam ze zależy mi na wypłaceniu środków jak najszybciej 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:96493437 możemy to przyspieszyć, ale i tak kilka godzi to zajmie.
Jeśli  był to przelew tradycyjny to około doby, jeśli szybki przelew to powinno to zająć kilkanaście godzin. Napisaliśmy już do operatora z prośbą o szybszą weryfikację i teraz już musimy poczekać. 

Monika
oznacz moderatorów