Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od dłuzszego czasu staram się o wypłatę środków z konta Allegro na moje konto bankowe. Już dwa razy przelewałem kwoty po 1 zł w celu weryfikacji i te kwoty wracały do mnie czyli była już dwukrotna weryfikacja. Dodatkowo Allegro przelało na moje konto bankowe niesłusznie pobraną prowizję więc to była dodatkowa weryfikacja. Był wysyłany skan dowodu zdjecie itd. Teraz Allegro żąda jakiejś umowy z bankiem odnośnie mojego konta. Przecież to są dane wrażliwe a nie do publikacji. dlaczego mimo 3 krotnej weryfikacji (przelewy) nie mogę przelać pieniedzy na swoje konto bankowe. Temat już się ciągnie ponad miesiąc.
@wl589 przykro mi, jednak zgodnie z informacjami przekazanymi w korespondencji e-mailowej, taki dokument jest wymagany przez operatora płatności, który na jego podstawie będzie mógł wyrazić zgodę na jednorazową wypłatę środków znajdujących się na saldzie Allegro.
Nie musisz przesyłać umowy z bankiem, może to być potwierdzenie prowadzenia rachunku, taki dokument możesz wygenerować na stronie banku lub w aplikacji banku, te dokumenty nie będą nigdzie publikowane, otrzyma je tylko operator płatności.