Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kiedy ktos zadaje mi pytanie lub jest sprzedaż towaru na allegro lokalne nie pojawia sie powiadomienie w aplikacji na telefonie
dokladnie tak mam zaznaczone, wiadomosc jest a powiadomienia brak dla Allegro lokalnie, co innego z wiadomosciami o normalnego allegro. tutaj wszystko dziala.
@czarnystaw Z jakiej dokładnie wersji aplikacji korzystasz?
nie wiem, ale jest to taka wersja przy ktorej na google paly nie ma informacji ze trzeba ja aktualizowac
poza tym problem nie jest nowy, on u mnie jest od dawna, tylko teraz stal sie wkurzajcy bo zaczelam sprzedawac. i dlatego musze co jakis czas zagladac do wiadomosci. Jesli nie zajrze to w nie wiem ze cos sie sprzedalo albo ktos zadal pytanie do mojej aukcji.
@czarnystaw Tym bardziej, jeśli problem nie jest nowy, spróbuj proszę zaktualizować aplikację i sprawdź, czy błąd nadal występuje.
ok, zaktualizowałam, zobaczymy
jeszcze pytanie: jak usunac zakonczone aukcje na allegro lokalnie oraz stare wiadomości?
@czarnystaw Numery zakończonych ofert możesz podać tutaj, przekażę je do usunięcia. Natomiast jeśli chodzi o wiadomości to niestety nie ma takiej możliwości.
Sprawdź czy nie masz otwartej strony allegro lokalnie z czatami - na przeglądarce (komputer, telefon?).
Mi nie dochodzą emaile o odpowiedziach na czacie jak mam otarta stronę z czatami...
nie mam