Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Sprzedaję na Lokalnie.
Sprawdzałem swoje oferty na Allegro, ale nie są widoczne.
Czytałem jeden wpis, że trzeba zmienić na widok konsumencki, ale nie widzę tego w ustawieniach konta, lub nie mogę znaleźć tego ustawienia.
Mogę prosić o pomoc?
Dzięki z góry
@zatorzak1 Taka możliwość zmiany widoku jest tylko na koncie firmowym. A teraz oferty z Allegro Lokalne nie są już widoczne na zwykłym Allegro- to decyzja Allegro.
Decyzja powiedzmy sobie szczerze, błędna. Sprzedaję na lokalnie znaczki pocztowe robiąc porządki w swoich zbiorach zaniedbanych od lat. Od tej zmiany liczba wyświetleń moich ofert spadła trzykrotnie, a sprzedaż to już totalnie poleciała w dół, z około 150zł do raptem kilku zł miesięcznie. Wiem, nie są to duże kwoty ale takich jak ja są tu pewnie tysiące. Allegro strzeliło sobie w stopę.
@zatorzak1 Oferty z lokalnie nie są już w ogóle widoczne na zwykłym allegro.
1 listopada (dla wszystkich) wszedł widok listingu produktowego. Oferty z Allegro lokalnie nie są przypisane do katalogu produktów. W związku z tym nie są już widoczne na normalnym Allegro 🙂
10 dni temu wystawiałem na lokalnym jakieś 100 płyt. w Chyba pięciu przypadkach pojawiła się możliwość wyboru formatu z e zwykłego allegro. Te płyty trafiły na allegro zwykłe.