anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam, ktoś wylicytował przedmiot wart kilkaset złotych za 10000 zł dziesięć tysięcy.

MAMY ROZWIĄZANIE!
sebasthian1
#8 Zapaleniec#

Witam, wystawiłem ma licytację przedmiot za 100 zł i ktoś zalicytował w ostatnim dniu na 10000 dziesięć tysięcy złotych. Coś mi się tu nie podoba i chciałbym anulować licytację, ale nie mogę. Co robić?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Pewnie konkurencja zdjęła Ci ofertę. Prowizji na szczęście nie ma dopóki nie ma wpłaty, no chyba że ustawiłeś odbiór osobisty lub pobranie... To masz problem. Oferta sama wznowi się gdy minie czas na wpłatę. Możesz podać login kupującego i oznaczyć moderację to sprawdzą konto czy to stała zagrywka, czasem nawet blokują...

oznacz moderatorów
sebasthian1
#8 Zapaleniec#

A jak sprawdzić login kupującego?

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@sebasthian1 nic nie zrobisz , musisz czekać , aż allegro anuluje transakcję , tak nawiasem , oferowałeś przesyłkę za pobraniem lub odbiór osobisty ?

oznacz moderatorów
sebasthian1
#8 Zapaleniec#

Tylko paczkomaty allegro i InPost 

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@sebasthian1 to ok . zapłacić to pewnie nie zapłaci , musisz czekać

oznacz moderatorów
sebasthian1
#8 Zapaleniec#

Dzięki, bo nie wiedziałem co myśleć. 

oznacz moderatorów
Client:87296636
#12 Orędownik#

Zapewne mialo byc : 100.00zl 😁😜

256-bit limit
oznacz moderatorów
sebasthian1
#8 Zapaleniec#

No właśnie przebijał 105 zł.. pewnie nie w stanie był....

oznacz moderatorów
Monika__L
#17 Koryfeusz#

ktos nie chce zebys to sprzedał.

a w ogóle- wyłączaj licytację - nie mają sensu już

oznacz moderatorów
vonNogay
#17 Koryfeusz#

@Monika__L W ogóle allegro lokalnie nie ma sensu już, żadnego zainteresowania wystawionymi przedmiotami. Uwalili ten serwis.

Wystawiona lodówka u konkurencji bez żadnego promowania - 16 obserwujących, kilka telefonów, po kilku dniach lodówka sprzedana.

Allegro lokalnie z wykupionym promowaniem - zero obserwowań, zero zainteresowania.

oznacz moderatorów
vonNogay
#17 Koryfeusz#

Jedyne co można w tej sytuacji zrobić to zakończyć aukcję i wystawić ponownie. Allegro lokalnie nie jest jeszcze na takim etapie rozwoju, żeby można było wycofać tę ofertę, nawet pracownicy allegro nie pomogą i tego nie zrobią.

oznacz moderatorów