Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, wystawiłem ma licytację przedmiot za 100 zł i ktoś zalicytował w ostatnim dniu na 10000 dziesięć tysięcy złotych. Coś mi się tu nie podoba i chciałbym anulować licytację, ale nie mogę. Co robić?
Pewnie konkurencja zdjęła Ci ofertę. Prowizji na szczęście nie ma dopóki nie ma wpłaty, no chyba że ustawiłeś odbiór osobisty lub pobranie... To masz problem. Oferta sama wznowi się gdy minie czas na wpłatę. Możesz podać login kupującego i oznaczyć moderację to sprawdzą konto czy to stała zagrywka, czasem nawet blokują...
A jak sprawdzić login kupującego?
@sebasthian1 nic nie zrobisz , musisz czekać , aż allegro anuluje transakcję , tak nawiasem , oferowałeś przesyłkę za pobraniem lub odbiór osobisty ?
Tylko paczkomaty allegro i InPost
@sebasthian1 to ok . zapłacić to pewnie nie zapłaci , musisz czekać
Dzięki, bo nie wiedziałem co myśleć.
Zapewne mialo byc : 100.00zl 😁😜
No właśnie przebijał 105 zł.. pewnie nie w stanie był....
ktos nie chce zebys to sprzedał.
a w ogóle- wyłączaj licytację - nie mają sensu już
@Monika__L W ogóle allegro lokalnie nie ma sensu już, żadnego zainteresowania wystawionymi przedmiotami. Uwalili ten serwis.
Wystawiona lodówka u konkurencji bez żadnego promowania - 16 obserwujących, kilka telefonów, po kilku dniach lodówka sprzedana.
Allegro lokalnie z wykupionym promowaniem - zero obserwowań, zero zainteresowania.
Jedyne co można w tej sytuacji zrobić to zakończyć aukcję i wystawić ponownie. Allegro lokalnie nie jest jeszcze na takim etapie rozwoju, żeby można było wycofać tę ofertę, nawet pracownicy allegro nie pomogą i tego nie zrobią.