Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
otrzymałem wpłatę od kupującego nie posiadam konta czy środki mogą zostać przelanie na konto żony??
Nie. Możesz wypłacisz do 800 zł przekazem pocztowym. Ale najpierw musisz sobie wydrukować jakis papierek z ustawień wypłat i go do nich wysłać.
@tommy_mm2 nie , weryfikacja konta do wypłat nie przejdzie jeśli dane konta allegro nie będą się zgadzały z danymi konta bankowego . Masz możliwość wypłaty środków przekazem pocztowym .
@tommy_mm2 Jeżeli masz więcej niż 800zł to masz problem, możesz wypłacić do 800z raz w miesiącu. Jeżeli kwota wyższa to załóż konto inaczej nie przejdzie.😁
mogę zapłacić za coś na allegro tymi środkami
Nie ma możliwości, aby środki z Allegro Finanse wykorzystać bezpośrednio na zakupy lub do uregulowania rachunków na Allegro. Możesz zrobić zwrot kupującemu ze środków AF.
Nie. To są pieniądze tylko do wypłaty
Nie da się nimi za nic zapłacić. Nawet za grzechy.
Sposób na janusza: dopisz się żonie do tego konta bankowego jako współ posiadacz. Jak z nią to załatwić pytaj na innych forach.
komornika ma, więc nie mogę mieć kąta w banku 😂😁
@tommy_mm2 Komornika ma? I ty się zgadzasz na taki związek😄
Komornik jest ale to nie znaczy że jestem biedny
@tommy_mm2 Dane konta Allegro i konta bankowego muszą być takie same, możesz raz w m-cu wypłacić przelewem tradycyjnym o ile kwota nie przekracza 800zł.