anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam. Przychodzi mi wiadomość z allegro windykacji że mam nieopłacony rachunek na kwotę 51zł .

Client:107579842
#7 Wielbiciel#

Sprzedałam na allegro przedmiot i przychodzi mi rachunek nieopłacony a na moim rozliczeniu jest nadpłata jak to uregulować? 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:107579842 możesz uregulować to naliczenie w zakładce Rozliczenia z Allegro
Na koncie, z którego piszesz, nie ma tam nadpłaty.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Screenshot_20250330_111423_Chrome.jpg

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Wchodząc w rozliczenia mam to

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

To w takim razie co tu zrobić bo w rozliczeniach tylko to widać u mnie

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:107579842 wynika to z tego, że masz trzy konta na Allegro. 
Na przesłanym zrzucie jesteś zalogowana na inne konto (daj znać, czy chcesz, abym podała jego login), na tym koncie rzeczywiście jest nadpłata 51,60 zł, natomiast na koncie, z którego piszesz w zakładce Rozliczenia z Allegro jest rachunek do opłacenia na kwotę 50,99 zł. 
Aby uregulować rachunek, zaloguj się proszę na właściwe konto. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dziękuję bardzo rozumiem teraz tamte konto zostało mi zhakowane i nie mam nawet hasła do niego bo pocztę też mi zhakowano. Nie mogę się do tamtego konta zalogować bo powiadomienia mi przychodzą na stara poczte onet do której nie mam dostępu

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:107579842 właśnie na tym koncie byłaś zalogowana, podczas robienia tego zrzutu ekranu. Aby zdjąć ograniczenie na i wypłacić środki, skontaktuj się proszę z nami za pomocą formularza

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów