Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Temat nie co skomplikowany, zakładając konto miało być wspólne z ojcem. Konto typowo na niego (imię), a przesyłki na mnie (inne imię), przez wiele lat kupowało się wiele rzeczy, później wykupiło smarta i tak rok za rokiem leciał. Poszedłem krok dalej - sprzedałem na allegro lokalnie, trochę stresu czy się uda, czy nikt nie oszuka. Wszystko przebiegło pomyślnie. Nadszedł czas wypłacić środki - nie mogę aktywować i wypłacić bo dane się nie zgadzają bankowe (imiona) - co z tym problemem zrobić? Chyba będę zmuszony założyć nowe konto a środki przepadną.
P.S. nie wiem w jakim dziale umieścić
Napisz najpierw tu i zobaczysz czy da się zmienić, dotyczy tylko imienia na koncie Allegro to powinno się udać: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=6a7ab6d0-2364-4a46-86ff-3aafcca487ab&subjectId=2aad59dd-2...
Dziękuję za podpowiedź! Dane zmienione więc wszystko powinno być z górki! 😄
@krzysiek85793 a Twój tato nie może wypłacić na siebie?
Ostatecznie tak, ale co dalej z kontem, zapomnieć i założyć nowe? Jeszcze nie sprawdzałem czy na tego samego emaila da się...
Do jednego konta jeden mail, jak nowe konto to inny mail musi być. Myślałem że chcesz spróbować zachować to konto!
Najchętniej to bym zachował, jeśli się uda wypłacić środki i później wypłacać już na moje konto
Najpierw spróbuj zmienić dane konta Allegro do sowich prawdziwych, bankowych, skontaktuj się z Allegro tak jak Ci napisałem.