Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie dochodzi mi wypłata z Allegro, PayU twierdzi że Serwis ja zablokował, moje konto jest zablokowane przez co nie mogę sfinalizować żadne transakcji a fizycznie pieniędzy nie widziałem na oczy. Kupujący zażądał zwrotu co robić?
@Client:69584528 Oddaj pieniądze kupującemu zwykłym przelewem na jego rachunek bankowy. Gdy Allegro odblokuje Ci wypłaty, jego pieniądze przelejesz sobie na swoje konto.
Taaa, a później rok będę próbował odzyskać środki... pieniądze otrzymało PayU nie ja więc nie będę nic zwracać.
@Client:69584528 Twoje problemy z Allegro nie zwalniają Ciebie żeby rozliczyć się z kupującym.
Wyjasnicir mi jak mam wypłacić środki na konto bankowe by zwrócić je kupującemu podczas gdy **piiip**i z allegro zablokowali przelew na moje konto?
Client:69584528jak doprowadzasz do blokady konta , to teraz pozostaje Ci zwrócić klientowi pieniądze z własnych środków i starać się później o zdjęcie blokady .
Czyli mam rozumieć że blokadą przez allegro z powodu tego że chcieli zdjęcie posiadanego przedmiotu gdy on już był wysłany dzień wcześniej jest moja winą?
@Client:69584528 Tak jak poinformował Cię dziś nasz pracownik w wiadomościach mailowych, kwestia odblokowania wypłat do wykonania zwrotów jest w trakcie wyjaśniania, dlatego proszę Cię o cierpliwość.