anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystąpił błąd - Tytuł Twojej oferty lub jej dalszy opis może wprowadzać w błąd

Rene_Cafe
#7 Wielbiciel#

Witam,

mam problem z odnowieniem produktu w przedaży.

Komunikat:

Wystąpił błąd - Tytuł Twojej oferty lub jej dalszy opis może wprowadzać w błąd co do pochodzenia towaru, jego producenta lub marki i tym samym naruszać prawa firmy, która współpracuje z nami w ramach programu Współpraca w Ochronie Praw. W opisie Twoich ofert używasz zarejestrowanego słownego znaku towarowego w celu sprzedaży produktu innej marki (widocznej w sekcji ‘Parametry’).1242

FireShot Capture 122 - Wystaw ofertę - Allegro Sales Center - salescenter.allegro.com.png

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Rene_Cafe tak, Nescafe Dolce Gusto jest na liście Marek Chronionych. Spróbuj proszę usunąć tę nazwę z opisu, a zostawić ją w parametrach w Kompatybilne z. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@la_nika Co Wy znowu kobinujecie ? miałem dokładnie ten sam problem z ofertą 7224311354

chodziło o nazwę producenta ,, Miraculum ,,

a przedmiotem sprzedaży jest nic innego tylko to 

038.jpg

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria no tak, ale Miraculum jest na liście marek chronionych, a to jest producent kosmetyków Pani Walewska, ale rozumiem, że usunięcie nazwy producenta z opisu rozwiązało problem?  

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@la_nika z tym problemu nie miałem , ale większy ból sprawił mi fakt , że nie ma żadnej informacji ,że wznawiana oferta nie została zaakceptowana , owszem widać to w ,,asortymencie ,, , ale dopiero klientka zadzwoniła i zorientowałem się ,że pomimo wznowienia oferta nie jest aktywna , a nigdy z tym problemu nie było , oferta stara jak całe allegro ..

oznacz moderatorów