Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Jedna osoba kupila ode mnie 2 przedmioty na Allegro Lokalnie, obie rzeczy będę wysyłał w jednej paczce, w jaki sposób mam zrobić to bezpiecznie? chodzi o to, że dla jednego przedmiotu będę mógł ciągle przygotować etykietę pomimo wysłania tego przedmiotu. z kupującym uzgodniłem, że odeślę mu pieniądze, które zapłacił za wysyłkę jednego produktu.
chodzi o to, żebym później nie miał jakichś problemów bo jeden przedmiot będzie zalegał bez wygenerowanej etykiety
Nikt ci głowy nie urwie allegro cię za to nie ukarze wyślij razem a przy obu przesyłkach wpisz ten sam numer nadania .
@RobiSx Nie będziesz miał problemów. Wyślij jedną paczką i oddaj pieniądze za drugą wysyłkę. Niech Ci kupujący przyśle mailem info, że zgadza się na wysyłkę dwóch przedmiotów w jednej paczce.
RobiSx W aukcje z obydwoma przedmiotami wklej ten sam numer listu przewozowego. Nie wiem jak to działa na allegro lokanie ale ja tak robie na głównym allegro kiedy łącze wysyłke i nie ma problemów.
@_Likos_ Są problemy. Zrobiłam tak i nie zaliczyło do czasu wysyłki.
@RobiSx Poproś klientkę o maila, że prosi o wysyłkę w jednej paczce, żebyś miał dowód. Nie wiem jak jest z jakością sprzedaży na Lokalnym, ale jeśli jest, to Ci może spaść, jeśli nie wpiszesz dwóch numerów przesyłek.
@mwmonety @_Likos_ Na lokalnie nie wkleja się numerów przesyłek, nie ma takiej możliwości.
@WREDZIA-W1 Psiakości sprzedaży też tam nie ma😉
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄