Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam pytanie, kupujący kupił przedmiot i dostawę InPost paczkomat , zapłacił za przedmiot z góry ..ale zażyczył sobie że prosi aby wysłać przedmiot na jego adres domowy bo nie będzie mógł odebrać z paczkomatu.co w tej sytuacji? Bo będę miał nadal w zamówieniu od sprzedającego żebym nadal przesyłkę na paczkomat a on poprosił na adres domowy..nie można zmienić sposobu dostawy bo miałem tylko paczkomat..czy będę miał problemy z tego tytułu??? Dziękuję za pomoc
@Adrianna1109d chodzi o ostatnie zamówienie z Allegro Lokalnie? Nie będzie to problem, natomiast przesyłka kurierska będzie droższa i nie nadasz jej z poziomu Allegro Lokalnie, konieczne będzie skorzystanie np. z narzędzia nadawczego InPost, aby nadać przesyłkę.
W tej sytuacji możesz poprosić kupującego o dopłatę (bezpośrednio na konto).
Tak dokładnie
Tak dokładnie.i stąd moje pytanie bo nadal będzie status przesyłki że oczekuje na nadanie ..a ja wyśle w inny sposób ..i czy ten status będzie problemem dla mnie ?? Że ciągle będzie widnieć że oczekuje na nadanie?
Na AL nie będzie z tym problemu.
@Adrianna1109d dziękuję za potwierdzenie! Nie, status nie będzie problemem. Natomiast, jeśli zdecydujesz się nadać przesyłkę kurierem, to warto udostępnić kupującemu jej numer (np. na czacie Allegro Lokalnie), żeby mógł ją śledzić 🙂
Problemy, raczej nie. To tylko Twoja dobra wola. Skalkuluj jaka jest różnica w cenie pomiędzy paczkomatem a kurierem, niech klient Ci dopłaca i możesz słać kurierem. Jak Ci się nie chce kombinować to napisz że nie ma innej opcji. Numer przesyłki kurierskiej będziesz mógł sam wkleić do zamówienia na zwykłym Allegro. Jak jest na AL nie wiem , nie wypowiadam się.