Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam kupujący wybrał wysyłkę za pomocą listu priorytetowego poleconego byłem przekonany że etykietę na list znajdę gdzieś w zakładce wysyłka natomiast takie etykiety są dostępne tylko dla opcji Allegro InPost.
więc teraz pytanie jak mam wysłać kupującemu przedmiot jeśli nie mam etykiety Czy sam mam zaadresować przesyłkę i ja opłacić?
@newbuniek Etykiety na Lokalnie tylko przy InPost. Wszystko inne nadajesz tradycyjnie, jak dawniej, poza Allegro. Przy liście poleconym idziesz na pocztę i nadajesz. Tak, masz zaadresować, opłacić i nadać.
@newbuniek tylko uważaj, bo jeśli przesyłka będzie grubsza niż 2 cm to zapłacisz za nią ponad 18 zł, taniej będzie paczką pocztową albo kurierem 🙂
Słuszna uwaga, w aplikacji nie ma informacji o wymiarach listu ani jego wadze (przynajmniej ja nie widziałem). Myślałem że allegro pokryje do 2 kg, a tu niespodzianka, na szczęście kupujący wpłacił mi 10 PLN extra i wysłałem paczką priorytetową. Niestety jest parę haczyków na all lok dla nowych osób które dopiero wychodzą podczas transakcji (opłata za transakcję itp).
Zdecydowanie wolę konkurencję, bardziej przejrzyste i intuicyjne zasady.
Ale tu także sprzedajesz i tu są kupujący więc musisz wysłać. Nie podoba się nie musisz tu wystawiać.😁