Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czesc, dzisiaj złamali moje hasło i kupili już około 4 rzeczy, już zablokowałem kartę. Udało mi się ponownie przywrócić konto przez SMS, zmienić hasło i usunąć zapisaną kartę płatniczą. Napisałem do wszystkich sprzedających, aby anulowali zakup, zwrócili pieniądze na moje konto, że to oszustwo.
🤗
Masz tu zakupy: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
@forest040 Nie, nie to tak nie działa. Jeśli dajesz takiego linka to link zawsze przekierowuje na moje zakupy, bo ja jestem zalogowany, na twoje zakupy tylko u ciebie.
Jeśli koniecznie chcesz pokazać swoje zakupy to jedyna możliwość aby pokazać to zrobić zrzut ekranu. Ale nie rób tego nie ma takiej potrzeby, po prostu wierzymy w to co piszesz.
@forest040 Rozumiem sytuację ale sprzedający nie ma możliwości anulowania zakupu, może to zrobić tylko kupujący w panelu Moje zakupy. Jesli opcja Anulowanie jest nieaktywna trzeba oznaczyć opcję Zwrot, aby sprzedający mógł odzyskać prowizję.
Ah bo to na lokalnie cwaniaczek włamywacz się obkupił, hmmm nie zdziwiłbym się gdyby i sprzedawcy byli podstawieni.
co powinienem zrobić dalej?
@forest040 przywołajmy moderację o tak @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
I koniecznie skontaktuj się z Allegro, tutaj to tylko forum,
Podobno Allegro zwraca pieniądze, jeśli nie otrzymasz ani towaru, ani zwrotu kasy, ale szczegółów nie znam.
Albo autor kupił bez przemyślenia i szuka pretekstu na zwrot od osób prywatnych. Coś za dużo tych włamań ostatnio.
@forest040 Zabezpieczyliśmy Twoje konto. Powinieneś już otrzymać wiadomość mailową w tej sprawie. Skontaktowaliśmy się rónież ze sprzedającymi, żeby potwierdzić, że doszło do włamania na Twoje konto.