anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowana sprzedaż i wysyłka zdjęcia dokumentu tożsamości z przedmiotem

red_fish
#1 Nowicjusz

Otrzymałam wiadomość:

Cześć Monika,

Zawiesiliśmy Twoje konto ze względów bezpieczeństwa. Podstawą naszych działań jest art. 2.12 Regulaminu Allegro. Musimy sprawdzić, czy wszystko jest w porządku i potwierdzić Twoje dane.

Co to dla Ciebie oznacza

Usunęliśmy wszystkie Twoje oferty i anulowaliśmy oferty kupna, które klienci złożyli w licytacjach.

Itd. Chodzi o to że mam przesłać zdjęcie dokumentu z przedmiotami. Nie byłoby problemu, tylko kiedy przechodzę w link z maila "prześlij nam" wrzuca mnie na stronę główną kontaktu: allegro.pl/pomoc/kontakt oczywiście tam nie mogę dodać załącznika. Opisuję problem. Pojawia się podobna wiadomość z tym samym likiem "prześlij nam" i tak w kółko. W żaden sposób nie mogę przesłać zdjęć. Rozumiem zabezpieczenia. Ale skoro już są, to dlaczego odblokowanie nie działa. Nie rozumiem.

Monika 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@red_fish na stronie kontaktowej, wybierz proszę "Sprzedaję" opisz problem, kliknij "wybierz sposób kontaktu" i wybierz e-mail jako sposób kontaktu, jeśli pojawi się wiadomość od czatbota kliknij "Nie, nadal potrzebuję pomocy", gdy jako sposób kontaktu wybierzesz wiadomość e-mail, będziesz mogła dodać załączniki do wiadomości, a później cała korespondencja w sprawie zdjęcia blokady będzie już prowadzona e-mailowo. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

red_fish
#1 Nowicjusz

Dzięki! Już próbuję. 

oznacz moderatorów