Otrzymałam wiadomość:
| ||
|
@red_fish na stronie kontaktowej, wybierz proszę "Sprzedaję" opisz problem, kliknij "wybierz sposób kontaktu" i wybierz e-mail jako sposób kontaktu, jeśli pojawi się wiadomość od czatbota kliknij "Nie, nadal potrzebuję pomocy", gdy jako sposób kontaktu wybierzesz wiadomość e-mail, będziesz mogła dodać załączniki do wiadomości, a później cała korespondencja w sprawie zdjęcia blokady będzie już prowadzona e-mailowo.
Dzięki! Już próbuję.
Witam a ja mam skąd taki pomysł na takie zadania nagle . Konto prawie trzy lata prowadzone bez żadnych problemów z mojej strony a teraz 22.12 godzinę po wystawieniu aukcji z przedmiotem w kup teraz potraktowanie mnie takim podejściem jakby zamiary moje były by conajmniej podejrzane . Napisałam odwołanie po którym nie ma śladu w żadnym miejscu nawet na mojej poczcie . O co chodzi ?! Jak odblokować sprzedaż czy muszę pokazywać dokumenty oraz robić sesje na zawołanie serwisu . Mysle że nie tylko na czuję tu osąd jednokierunkowy a mianowicie zły.
Pozdrawiam
A co wystawiłeś?
Pewbie jakiś przedmiot z listy wrazliwej
takie są pod lupą zawsze
Poważna sprawa . Smartfona., telefon.. Powiem szczerze że bardziej się obawiam po takim prezencie czegos co nie pasuje do serwisu i jego doświadczenia, pierwsze wrażenie wykrzyknik,i myśl, czy na pewno nadawca tej informacji jest allegro a nie dobry pan w hakerce i wyłudzeniach i zarazem zły dla akurat dobrych. Dlaczego nie mogę mieć np możliwości wystawienia przedmiotu z realnym i np takim jaki chce zrobić zdjęciem nie blokując od razu ?!. Przecież jest program ochrony kupujących . Pozatym są moje dane w serwisie. Najważniejsze osoba już zarejestrowana w serwisie z jakąś tam historia oczywiscie poprawną i uczciwą ma prawo choćby do uwagi i prośby o dodanie zdjęcia a nie robienie bałaganu w głowie allegrowicza. Dodam że to już 4 moje źle doświadczenie na allegro w różnych sprawach ,niesłusznych prowizjach opłatach za obsługę , błędnego komunikatu że przekroczona została sprzedaż własnych przedmiotów ponad normę minimalna w roku co było absurdem .Itp. Ciężko jest mi tu złapać dobry ruch ze strony serwisu . Chyba oczekuje czegoś więcej , może muszę to nazwać" cudu " i serwis potraktuje to inaczej , z poszanowaniem godności ?!
Święta i takie słowa . A może to właśnie ten czas . Na zmiany 🥲
Pozdrawiam
No to dlateho
elektroniki tu nie wystawiaj
Na tym jest najwięcej przekrętów
są programy ochrony ale coraz kosztowniejsze w obsłudze więc ratują się blokując takich sprzedawców
@IrMar54 skontaktuj się proszę z Działem bezpieczeństwa za pomocą formularza (jako sposób kontaktu wybierz wiadomość e-mail).
Jeśli odwołałaś się za pomocą opcji "odpowiedz" w e-mailu, wiadomość do nas nie dotarła. Natomiast zgodnie z informacją z e-maila, warunkiem zdjęcia blokady jest weryfikacja, czy posiadasz oferowany towar, więc jego zdjęcia wraz z dokumentem będą konieczne.
W powiadomieniu wyjaśniliśmy też, dlaczego sprawdzamy, czy ta sprzedaż jest bezpieczna.