Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie, moje konto zostało zablokowane po tym jak stworzyłam pierwszy raz swoje nowe konto i wystawiłam na allegro lokalnie produkt na sprzedaż. Pieniadzę wpłyneły na porfel allegro i wypłaciłam przez payu i pieniądze powinny dotrzeć na konto czy wrócą z powrotem do porfela, Jaki to jest czas oczekiwania? Boję się się pieniądze mogą zaginać i nie zdąże zrobić zwrot kupującej
Jak trafiły na konto Allegro finanse to z pewnością nie wrócą do kupującego. masz blokadę to nie powinno być możliwości wypłacenia ale jak już wyszły to powinny tracić na twoje konto, a blokada za co?
właśnie nie wiem, dostałam blokadę po wystawieniu swojej pierwszej oferty. Jak już była blokada to wypłata przez payu była aktywna i dało się wypłacić a przelewy24 były zablokowane to czasu weryfikacji. Jednakże nie jestem w stanie zrobić weryfikacji ze zdjęciem towaru gdyż aktualnie nie mam go przy sobie
Jak zlecenie wypłaty poszło przed blokadą, to środki trafią na wskazany rachunek bankowy (nie da się cofnąć przelewu). A co do zamówienia, to jak możesz, to je zrealizuj (tylko upewnij się, że masz kasę na koncie).
przelałam kasę w trakcie blokady konta ale nie wiem czy dotrze na moje konto czy wróci z powrotem czy co się stanie
@Client:99830440 decyzję w sprawie zdjęcia blokady może podjąć tylko Dział bezpieczeństwa, odpisz proszę w sprawie nr 35449439. Przesłanie plików o które zostałaś poproszona w korespondencji będzie konieczne, aby zdjąć blokadę.
Dostałeś te pieniądze wtedy?