anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zablokowane konto

Client:99830440
#2 Obserwator#

Mam pytanie, moje konto zostało zablokowane po tym jak stworzyłam pierwszy raz swoje nowe konto i wystawiłam na allegro lokalnie produkt na sprzedaż. Pieniadzę wpłyneły na porfel allegro i wypłaciłam przez payu  i pieniądze powinny dotrzeć  na konto czy wrócą z powrotem do porfela, Jaki to jest czas oczekiwania? Boję się się pieniądze mogą zaginać i nie zdąże zrobić zwrot kupującej

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

Jak trafiły na konto Allegro finanse to z pewnością nie wrócą do kupującego. masz blokadę to nie powinno być możliwości wypłacenia ale jak już wyszły to powinny tracić na twoje konto, a blokada za co?

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

właśnie nie wiem, dostałam blokadę po wystawieniu swojej pierwszej oferty. Jak już była blokada to wypłata przez payu była aktywna i dało się wypłacić a przelewy24 były zablokowane to czasu weryfikacji. Jednakże nie jestem w stanie zrobić weryfikacji ze zdjęciem towaru gdyż aktualnie nie mam go przy sobie

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

Jak zlecenie wypłaty poszło przed blokadą, to środki trafią na wskazany rachunek bankowy (nie da się cofnąć przelewu). A co do zamówienia, to jak możesz, to je zrealizuj (tylko upewnij się, że masz kasę na koncie).

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

przelałam kasę w trakcie blokady konta ale nie wiem czy  dotrze na moje konto czy wróci z powrotem czy co się stanie

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:99830440 decyzję w sprawie zdjęcia blokady może podjąć tylko Dział bezpieczeństwa, odpisz proszę w sprawie nr 35449439. Przesłanie plików o które zostałaś poproszona w korespondencji będzie konieczne, aby zdjąć blokadę. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

tomek22091990
#8 Zapaleniec#

Dostałeś te pieniądze wtedy?

oznacz moderatorów