Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam zakup dwóch rzeczy od jednej osoby, co za tym idzie 2 etykiety, czy mogę wysłać oba przedmioty w jednej przesyłce? Co ze statusem przesyłki niewysłanej? Czy to wpłynie na procedowanie kolejno etapów sprzedaży, czy np nie okaże się ze nie wysłałam jednego z zamówień?
@Client:114596884 możesz , ,ale tylko po uzgodnieniu z klientem , nigdy w takim przypadku nie podejmuj decyzji sam . Wpłynie ... nie wpłynie , da się to obejść .
sprzedajesz jako firma czy prywatny? sprytny kupujacy moze potem udawac ze dostal 1 paczke i polowe zamowienia wiec jak chcesz cos mu wysylac ala 2 w 1 to tylko za potwierdzeniem od kupujacego ze sie na to zgadza i nagraniem pakowania i wysylki paczki z zawartoscia
Sprzedaję jako osoba prywatna, dopiero zaczynam. Propozycja wyszła od kupującego więc jest udokumentowana. Bardziej chodzi mi o stronę allegro, czy jeśli ktoś opłacił przesyłkę to czy jeśli jej nie wyślę, bo połączę ją z innym wysłanym przedmiotem, to czy nie zarzucą mi że nie wywiązałam się z zamówienia?
@Client:114596884 Na takie łączenie uważaj, jak tak kupił to lepiej wysłać osobno, ale jak uzgodnisz z kupującym że w jednej to udokumentuj to.
dziękuję za podpowiedź