anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup dwóch rzeczy od jednego klienta, podwójna wysyłka

Client:114596884
#1 Nowicjusz#

Witam, mam zakup dwóch rzeczy od jednej osoby, co za tym idzie 2 etykiety, czy mogę wysłać oba przedmioty w jednej przesyłce? Co ze statusem przesyłki niewysłanej? Czy to wpłynie na procedowanie kolejno etapów sprzedaży, czy np nie okaże się ze nie wysłałam jednego z zamówień?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:114596884 możesz , ,ale tylko po uzgodnieniu z klientem , nigdy w takim przypadku nie podejmuj decyzji sam . Wpłynie ... nie wpłynie , da się to obejść .

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

sprzedajesz jako firma czy prywatny? sprytny kupujacy moze potem udawac ze dostal 1 paczke i polowe zamowienia wiec jak chcesz cos mu wysylac ala 2 w 1 to tylko za potwierdzeniem od kupujacego ze sie na to zgadza i nagraniem pakowania i wysylki paczki z zawartoscia

oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

Sprzedaję jako osoba prywatna, dopiero zaczynam. Propozycja wyszła od kupującego więc jest udokumentowana. Bardziej chodzi mi o stronę allegro, czy jeśli ktoś opłacił przesyłkę to czy jeśli jej nie wyślę, bo połączę ją z innym wysłanym przedmiotem, to czy nie zarzucą mi że nie wywiązałam się z zamówienia?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:114596884 Na takie łączenie uważaj, jak tak kupił to lepiej wysłać osobno, ale jak uzgodnisz z kupującym że w jednej to udokumentuj to.

oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

dziękuję za podpowiedź

oznacz moderatorów