Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Czy miał ktoś już problem z odrzuceniem reklamacji przez sklep xkom ?
zamówiłem procesor outlet na allegro w sklepie xkom, od początku był nie stabilny ale potrzebowałem go do pracy, przez jakiś czas po obniżeniu częstotliwości pracy procesora dało się pracować ale przy trudniejszych zadaniach cały system się wysypywał. Długi czas nie mogłem sobie pozwolić na zatrzymanie pracy stacji roboczej w celu podmienienia procesora na nowo zakupiony. Jak to zrobiłem odesłałem tego do nich a oni odrzucili reklamację twierdząc że jest pokrzywiony, wcześniej docierały do mnie informacje ze procesory te się degradują i przestają poprawnie działać w trakcie użytkowania, zostają wysyłanie do producenta przez sklepy i wymieniane. Uważam że produkt został niesprawdzony przez sklep po wcześniejszym odesłaniu przez poprzedniego właściciela, został mi sprzedany i teraz próbują się wypiąć na mnie. Allegro protect niestety milczy w tej sprawie. Proszę o pomoc.
@meniu12 kiedyś było lepiej.
No cóż reklamacje odrzucili zostaje wniosek do AP jak piszesz lub jak radzą reklamacja na gwarancji.
. Jak to zrobiłem odesłałem tego do nich a oni odrzucili reklamację twierdząc że jest pokrzywiony, a odesłałeś bo tak uzgodniliście czy sam od siebie, ponieważ składając reklamację czekasz na decyzję sprzedającego. Było złożyć reklamację z pomocą Alelgro, dyskusja.