anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Client:111845866
#7 Wielbiciel#

Witam, miałem ogłoszenie z gitarą na innym koncie, zainteresowana osoba zapytała mnie "ile łącznie będzie kosztować z dostawą" ja wszedłem na inne konto żeby sprawdzić,  nacisnełem "Zamów" i odrazu zamówiło się, ja wtedy po prostu dodałem nowe ogłoszenie, a ten człowiek po tym już nie odpowiadał na wiadomości. W końcu sprzedałem gitarę na **piiip**. Teraz już nie mam tego konta ale na nim wisi 83.94 zł przez to że nie mogę anulować ten zakup. Dziś dostalem  wiadomość

"Allegro przekazalo nam sprawe 104770061 z zalegloscia 83.94 PLN. Prosimy o niezwloczna wplate na PL83124069607777000104770061. Intrum sp. Z o.o."

Co mam robić w tym przypadku jak nie sprzedałen tego na Allegro lokalnie a tylko na innej platformie, a zamówiłem sam przez pomyłkę. Przycisków "anuluj" i tp. nie ma, wsparcie Allegro oraz Allegro lokalnie nie pomaga w rozwiązaniu tego problemu.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
LEW433
#21 Demiurg#

Sam od siebie kupiłeś? nic nie rób, nie ma zapłaty nie ma zakupu. Ale za takie numery mogą zablokować Ci konta.

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

W tej sytuacji najlepiej po prostu opłacić te koszty i nie wychylać się za bardzo 😉

Anulować opłaty na pewno nie anulują a dodatkowo mogą Ci zablokować wszystkie konta.

oznacz moderatorów
Client:111845866
#7 Wielbiciel#

Już zapłaciłem.

oznacz moderatorów