Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Wystawiając przedmiot na "lokalnie" system przyjął koszt ewentualnej przesyłki pobraniowej w kwocie 15,50zł. Pewna Pani kupiła ten przedmiot i poprosiła o wysyłkę za pobraniem. Ja orientując się u kurierów nie znalazłem tańszej przesyłki niż 24zł. Zatem co teraz zrobić? Kupująca ma przedstawioną kwotę w allegro np: 65,5zł z czego 15,5zł to przesyłka. Chcąc wysłać wg wyceny u kurierów jestem 8zł do tyłu. Czy allegro lokalnie pośredniczy w takich przesyłkach? A jeżeli nie to dlaczego allegro ustala ceny przesyłek które są nie adekwatne do rzeczywistości? Dzięki za info zwrotne Marcin
Allegro tylko gwarantuje 8.99 za allegro InPost paczkomat. Pozostałe ceny przesyłki ustawiasz według własnych predyspozycji. Możesz udostępnić tylko wybrane formy transportu
@marcinry2 Allegro nie pośredniczy w przesyłkach kurierskich na Lokalnie. Trzeba było ustawić taką cenę, jaką w rzeczywistości musisz zapłacić, masz taką możliwość podczas wystawiania ogłoszenia. Teraz poproś kupującego o dopłatę, a jeśli się nie zgodzi, musisz dołożyć te kilka zł.
marcinry2 ceny przesyłek allegro tylko sugeruje natomoiast ostaeczną decyzję podejmujesz Ty . Sprawdź ile przesyłka będzie kosztowała tu -https://furgonetka.pl/?referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dpromoapp%26utm_content%3Dapp%26ut...