Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Mąż wysłał paczkę,po czym za kilka dni dostaje informacje od osoby kupującej, że dostał inną rzeczą niż zamawiał a paczka którą zamawiał jest zwrócona do męża.
Dzisiaj kurier przyjechał i zwrócił tą paczkę którą mąż nadał.Na opakowaniu pisze zdublowana etykieta.Nie wysyłał nic innego żeby przykleić te same numery.
O co chodzi?
Kupujący domaga się swojego towaru . Prosiłam o zdjęcie etykiety,ale nastąpiła cisza.
Proszę o podpowiedź co mam zrobić w tej sytuacji
Pewnie im się etykiety poodklejały i pomieszali na sortowni. Raz taki przypadek miałam. Reklamacje zgłaszałam telefonicznie, lepiej tak, bo dokładnie wyjaśnisz o co chodzi, łatwiej o uznanie, kasę w sumie za wysyłkę wtedy oddali po jakimś tygodniu. Tylko się dowiedz co dokładnie klient dostał, bo będą o to wypytywać. Wyślij paczkę jeszcze raz. Klient kupił, Ty sprzedałaś, powinien towar dostać, a etykietę reklamuj. Druga paczka to w sumie nie Twoja sprawa... Niech sobie inpost szuka właściciela i oni ją z klientką ogarniają.
Cześć @good6, podaj proszę numer przesyłki, o której wspominasz. Przekażę do odpowiedniego działu Twoją sprawę.