anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana paczkomatu

marek-sz-m1
#7 Wielbiciel
Dzień dobry
Zamawiałem paczkę do odbioru w paczkomacie, w miejscowości Pinczyn na ul. Rzemieślniczej, nie znam przyczyny ale przekierowano ją w m. Pinczyn na ul. Semlińską gdzie sms-em z Allegro otrzymałem kod odbioru. Niestety odebranie paczki nest niemożliwe ponieważ paczkomat jest nieczynny (zwyczajnie ciemny). Na paczkomacie są tylko trzy litery DHL i nic więcej. Zadnej informacji gdzie można zadwonić w takim przypadku - dosłownie nic. Dzwoniłem do Inpost-u, na którego paczkomat zamawiałem od Was przesyłkę ale pani nie była mi w stanie pomóc. Dzwoniłem na nr DHL ale automat mnie odrzucał.
Powstaje pytanie dlaczego zmieniono miejsce odbioru, jestem osobą niepełnosprawną i trudno mi biegać po wsi po paczkomatach, a jeszcze bardziej wkurzające jest to, że pozostawiono ją w nieczynnym czy uszkodzonym paczkomacie.
Oczekuję od Allegro interwencji w sprawie miejsca odbioru oraz nie wiem czy ją odbiorę przy takich urządzeniach. Nadmieniam że były tam jeszcze dwie zbulwersowane osoby.

Z poważaniem Marek [edytowano]
oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@marek-sz-m1 

Podaj mi proszę numer zamówienia lub numer przesyłki, bez tych informacji nie jestem w stanie zweryfikować Twojej sytuacji.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów