Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy Wam też zniknęła zakładka w allegro lokalnie,,,sprzedaje,,?
A była taka w ogóle? Ja nie pamiętam.
@BabciAli chodzi o aplikację Allegro Lokalnie?
Ta zakładka jest wciąż dostępna:
Jesli u Ciebie wygląda to inaczej to w pierwszej kolejności upewnij się, że korzystasz z aktualnej wersji, jeśli to nie pomoże, poproszę o zrzut ekranu.
U nas też nie ma, aplikacja się zmi Nila brak możliwości wejścia w sprzedaz
Witam.Czy miał ktoś taki problem z aplikacją?? Dzisiaj brakuje mi funkcji w aplikacji allegro lokalne z moimi ofertami wszystkie funkcje działają ,ale jak chce sprawdzić swoją sprzedaż to nie mam funkcji ,zamówienia, i podglądu swoich ofert.nie wiem co jest czy to jakieś awarie,aktualizowałam już apke i nic
@vitino Aplikacje Allegro i Allegro lokalnie są tylko do kupowania.
@vitino wyślij proszę zrzut ekranu. To pomoże mi w weryfikacji sprawy.
Druga fotka zawsze było zamówienia i obsługa ofert teraz tego brak
@vitino te zrzuty są z apliakcji Allegro, a nie Allegro Lokalnie.
Tak to wygląda w aplikacji Allegro Lokalnie:
Natomiast mamy już kilka zgłoszeń, więc poproszę @deymon_pl lub @BabciAli o zrzuty, jak to wygląda u Was.
To niewiem co jest u mnie dokładnie pierwsza strona jak klikam w apke dokładnie taka
@vitino a gdy klikniesz "sprzedaję", co się pojawia?
@deymon_pl napisz proszę dokładnie skąd pochodzi ten widok? Czy to aplikacja Allegro Lokalnie? Dopytuję, ponieważ u mnie wygląda to inaczej, a u Ciebie wygląda jak przejście z aplikacji Allegro lub strony Allegro.
Nie zaakceptowałam zrzutu, ponieważ widac na nim Twój adres e-mail.
Widok z allegro lokalnie
@deymon_pl @vitino @BabciAli macie konta firmowe i nie wystawiacie ofert na Allegro Lokalnie. Aplikacja Allegro jest aplikacja zakupową i z jej poziomu nie można obsługiwać sprzedaży (można to robić na telefonie, ale korzystając z przeglądarki).
Z poziomu aplikacji Allegro Lokalnie, można natomiast obsługiwać tylko sprzedaż na Allegro Lokalnie.
Kiedyś możliwe było dostanie się do opcji sprzedażowych w aplikacji zakupowej lub w aplikacji Lokalnie, ale po aktualizacji aplikacji nie można już korzystać z tych opcji zgodnie z założeniami dotyczącymi obu aplikacji.
Najprawdopodobniej więc nie jest to błąd, jeszcze to potwierdzę z odpowiednim zespołem i dam Wam znać.
Do dnia dzisiejszego aplikacja pozwalała sprawdzać zamówienia i była bardzo pomocna w obsłudze sprzedaży, niestety jak zwykle utrudniacie pracę sprzedającym i udajecie że nic się nie stalo, to tak jak brak powiadomień o wznowionych ofertach… niby nic a jednak tak duzo