anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zweryfikuj poprawność danych. Numer budynku jest wymagany.

MAMY ROZWIĄZANIE!
13Mario
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, przy tworzeniu nadawania przesyłki do paczkomatu pojawia się komunikat Zweryfikuj poprawność danych. Numer budynku jest wymagany.

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14
Client:128117527
#7 Wielbiciel#

Tak adres kupującego, spróbuj się z nim skontaktować, masz czat.

oznacz moderatorów
13Mario
#7 Wielbiciel#

Napisał mi ten adres tylko gdzie go wpisać. To jest sprzedaż na Allegro Lokalnie

oznacz moderatorów
13Mario
#7 Wielbiciel#

Co zrobić żeby ten adres dodać?

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@13Mario edytuj dane klienta. Wyślij zrzut ekranu z miejsca, gdzie nie możesz tego zrobić. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
13Mario
#7 Wielbiciel#

Screenshot_2024-11-20-19-51-09-87_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg

oznacz moderatorów
13Mario
#7 Wielbiciel#

Dziękuję. Już mam rozwiązanie. W moim adresie nie było spacji między ulicą a numerem. Dziękuję

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@13Mario Cieszę się, że sprawa się rozwiązała 🙂 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@13Mario znalazłam to zamówienie i widzę, że jest wpisany zarówno pełny adres jak i etykieta jest wygenerowana. Wyślij jeszcze zrzut ekranu co znajduje się na samym dole. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@N_Nitka28 nie dziwię się,ze Allegro podsuwa wszystko "pod nos" kupującym jeśli sprzedawcy nawet się tutaj nie okrętują😂

oznacz moderatorów
13Mario
#7 Wielbiciel#

Co to za kąśliwe uwagi!!!. Prosiłem o pomoc, bo komunikat był nie jednoznaczny i tyle. Po co się odzywać bez potrzeby. 

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@13Mario komunikat był jednoznaczny: "Zweryfikuj poprawność danych", a Ty jak małe dziecko pytasz się :"Napisał mi ten adres tylko gdzie go wpisać", to nie jest złośliwe, tylko odpowiedzialny sprzedawca powinien wiedzieć jak wpisać adres😁

oznacz moderatorów
13Mario
#7 Wielbiciel#

Dane były poprawne nazwa ulicy i numer, tylko wpisane bez spacji. Tak było wpisane na moim koncie od 20 lat i nigdy nie miałem problemu z wysyłką do dziś dlatego nie przypuszczałem że to jest problemem. Dopytałem Moderatora i nie ma problemu. Po co się odzywasz jak nie pomagasz?!?! 

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@13Mario musisz wziąć po uwagę fakt, że Allegro się zmienia, ja 20 lat temu miałem hasło 1234 i pewnego pięknego dnia zablokowali mi dostęp, bo za słabe hasło, to ze coś działało kiedyś , nie oznacza, że będzie działało dziś☹️

oznacz moderatorów
13Mario
#7 Wielbiciel#

Dlatego dopytałem dziś, zmieniłem i już jest ok :). Zamykamy temat. Dobranoc.

oznacz moderatorów