Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jeśli nie odbiorę przesyłki to sprzedający zwróci mi pieniądze? Przez przypadek zamówiłam 2 razy tą samą koszulkę a sprzedający twierdzi, że zwrotu nie przyjmie a transakcji anulować nie chciał...
Jeżeli koszulka była wykonana specjalnie na twoje zamówienie, zwrotu przyjmować nie musi.
@Iwonak6b Jeżeli to był produkt z oferty sprzedawcy, nie według Twojego projektu, nie według podanego przez ciebie niestandardowego wymiaru, to sprzedawca ma obowiązek przyjąć zwrot.
Jeśli będzie problem, otworzysz Dyskusję.
To bylo z jego projektu z aukcji... wpadly mi dwie do koszyka i kurka nie zwrocilam uwagi😔 na aukcji ma zapis ze drukuje je po wplynieciu zamowienia naaallegro ale nic w tym projekcie nie zmienialam... odpisal mi ze u nich nie ma zwrotow...
@Iwonak6b Nie ma znaczenia, kiedy drukuje. Może drukować przed zamówieniem, może drukować po zamówieniu. Nie byłoby prawa do zwrotu wtedy, gdyby był to przedmiot wykonany według Twojego projektu. Możesz zwrócić, domagaj się tego w Dyskusji; https://allegro.pl/dyskusje/nowa Pomoże Ci tam pracownik Allegro.
Dzieki ale prosilam pracownika allegro o kontakt tel i sprzedajacy zaznaczyl ze nie przyjmuje zwrotow bo drukuje na zamowienie... wiec zostane z 2 koszulkami dla szefa a szefa mam jednego ...🤦:płeć_żeńska:
@Iwonak6b Nie wiem, jak Ty to załatwiałaś, czy otworzyłaś Dyskusję, ale zwrot Ci się należy. Na pewno.
Ciul tam, sprobuje z ta dyskusja, w pysk mi nie dadza...
@Iwonak6b Wyrażaj się! Tu siedzą też dzieci.
@Iwonak6b Towar na zamówienie byłby, gdybyś to Ty przysłała projekt lub wymiary jakiegoś produktu. Wybór z opcji sprzedającego nie jest indywidualnym zamówieniem. Zapytaj go, czy musi mu to uświadomić rzecznik konsumenta.
Przepraszam, nie pomyślałam, że to aż tak brzydkie wyrażenie ale dziękuję wam bardzo za pomoc i spróbuję jeszcze raz. Dziękuję i dam znać co wyszło...
Jesteście wielcy! Sprzedający troche burał ale ostatecznie napisał ze przyjmie zwrot skoro nie mam sumienia...🤔 cóż dziękuję wszystkim jeszcze raz ❤
@Iwonak6b Dyskusja czyni cuda. Zapamiętaj i zawsze z niej korzystaj 🙂
Prawda @WREDZIA-W1 ?
Nie zawsze, a jedynie w uzasadnionych przypadkach.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@xyz96 Tak, czyni cuda, w sytuacji kiedy sprzedawca, nie mając racji, idzie w zaparte. We wczorajszej sytuacji nie miała najmniejszego sensu. Zgodzisz się z tym? 🙂 I nie mów mi, że nie widzisz różnicy 🙂
@WREDZIA-W1 Nie zgodzi się, bo to ona w tej chwili zachowuje się jak ten ww. sprzedawca - nie ma racji, a idzie w zaparte. Mimo, że co najmniej kilka osób jej to wczoraj pisało. To i tak niczego nie zmienia, bo nawet kilkadziesiąt osób + cała moderacja nie przekonałaby jej do przyznania racji komuś innemu, niż tylko sobie😏 Mało tego - mogłabyś ją nawet przypiekać na żywym ogniu i to też nic by nie dało😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Spróbuję kroić i sypać solą 🙂
@WREDZIA-W1 Nie zgodzę się, Dyskusja zawsze pomaga rozwiązywać problemy.
@xyz96 W życiu tak. Na Allegro niekoniecznie. Wczoraj Ci napisałam dlaczego. Czy zdążyłeś przeczytać zanim Hola_Ola usunęła posty i zamknęła wątek?