Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem dokonać zakupu kierownicy na allegro lokalnie (nie logowałem się) podałem dane i przeszedłem do płatności blikiem pokazało że odrzucone a z banku zostały pobrane środki. Co mam zrobić żeby je odzyskać?
Zarobić gdzieś, tych już nie odzyskasz, kupujesz bez logowania, kupujesz z linku, zostałeś oszukany, możesz i powinieneś zgłosić na Policję, ale nie odzyskasz kasy.
Na allegro lokalnie postanowilem kupić produkt, po wybraniu metody blik pokazało że płatność nie przeszła a pieniądze zostały pobrane
Zakup z podesłanego linku, zakup bez logowania, masz zakup tu:https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione
nie masz to zostałeś oszukany, masz to środki wrócą.
Jeśli znalazłeś ofertę na o.l.x lub marketplace FB i dostałeś "link do allegro" to niestety ale zostałeś oszukany.
Link nie prowadził do Allegro tylko do fałszywej strony imitującej serwis Allegro.
BLIK który podałeś posłużył najpewniej do wypłaty gotówki w bankomacie - sprawdź potwierdzenie w bankowości.
Możesz się zgłosić na policję ale na odzyskanie pieniędzy się niestety nie nastawiaj bo będzie to w praktyce niemożliwe.
@Flixon_ przykro mi, ale na Twoim koncie nie ma żadnego zakupu na Allegro Lokalnie. Najprawdopodobniej była to strona imitująca Lokalnie, a w takim przypadku pozostaje zgłosić sprawę policji.
I znowu link podesłany, adres spreparowany.
To była pewnie strona z allegrolokalnie w adresie, ale dalsza część była typu oferta1234.pl a allegrolokalnie było z przodu (subdomeną) na wabia.
Nie wszystko złoto co się świeci, nie wszystko Allegro co ma allegro w adresie.
Nie klikajcie w podesłane linki, bo mogą być pod napięciem ;-(
Terry Pratchett