Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Miałam w ofercie na allegro lokalnie produkt, który mi się " rozszedł" w między czasie. Pech chciał, że zapomniałam o tym i dopiero wpłata z allegro na konto bankowe uświadomiła mi, że ktoś to kupił. Napisałam do klienta o zainstaniałej sytuacji i zaproponowałam towar z innej firmy lub zwrot gotówki. Klient chciał zwrot gotówki. I tu jest cała sprawa, która mnie nurtuje. Ponieważ nie mogłam zwrócić przez allegro pieniędzy ( ponieważ portfel miałam pusty) - dogadaliśmy się, że zwrot przelej blikiem na Jego telefon. Przelałam całą kwotę jaką mi allegro wysłało ( za towar plus 9,90 przesyłka). Czy w związku z tym, zostaną mi naliczone opłaty za " sprzedaż" i czy dobrą kwotę przelałam? Czy powinnam odliczyć przesyłkę? Nie miałam jak cofnąć sprzedaży a po przycisnięciu " zwróć wpłatę", wyskakiwało mi, że jest to niemożliwe i mam się porozumieć z kupującym. Zapewne kupujący również nic nie wcisnął ani nie cofnął zakupu. I teraz się zastanawiam czy Allegro nie obciąży mnie kosztami.
Dziękuję za informację.
Witaj
Pieniądze zwróciłaś i wyjaśniłaś sytuację.
Zapewne naliczona została "prowizja", aby ją odzyskać napisz do Allegro tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a...
Dziękuję ślicznie za odpowiedź 🙂