Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący pomylił się z zakupem i zwrócił towar , w ramach "zakup towaru na odległość" , a Allegro pobrało
Opłata od sprzedaży | 55,30 zł |
Kupujący zwrócił towar w całości , jest na to kwit z DPD , czyli transakcja została anulowana . Jak zwrócić opłatę od sprzedaży do której nie doszło .
@kriss8888 na lokalnie jest opłata za ogłoszenie bezzwrotna 😞 możesz pisać ale czy oddadzą to już sprawa indywidualna 😉
Samo kliknięcie przycisku [kup teraz] lub zakończenie licytacji nie spowoduje naliczenia opłaty. Opłatę za obsługę transakcji pobierzemy dopiero, gdy:
Z tego powodu opłata za obsługę transakcji jest bezzwrotna.
@kriss8888 Poproś Allegro o anulowanie tej opłaty przez formularz; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a... Załącz dowód na rezygnację kupującego i potwierdzenie zwrotu wpłaty, jeśli oddałeś pieniądze.
Kupujący , ma dowód nadania paczki DPD na mój adres . Ja oczywiście tez mam etykietę z paczki DPD . Zwrot pieniędzy nastąpił przez pośrednika , gotówką. Kupujący bardzo miły i uprzejmy człowiek , obiecał , ze potwierdzi każdemu zainteresowanemu ; na policji tez , ze zwrócił towar zakupiony na odległość . a ja zwrócił wpłacona kwotę .