anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot z POK - brak towaru

Duniek_PCLab
#8 Zapaleniec

Sprzedalem przedmiot ktory u mnie działał nornalnie 
kupujacy stwierdził ze niedziala i rozkrecił przedmiot, teoretycznie powinienm odrzucic reklamacje za grzebanie

ale tak czy inaczej zaoferowałem zwrot srodkow po dostarczeniu przedmiotu bo w sumie szkoda mi tego było a skoro nie dziala u tej osoby a u mnie bylo to ok to sobie zostawie

niestety zaoferowalem ze zamowie etykiete do kupujacego  ale w natłoku obowiązkow zapomnialem o tym

ze strony kupujacego nie było zadnych przypomnien - po 2 tygodniach zobaczyłem wniosek z programu ochrony kupujacych- wygenerowalem kod paczki i wyslalem go w sporze allegro

allegro wyplaciło srodki bez wahania w ciagu niecalych 24h (a pamietam jak ja mialem problem to miesiac czekalem bo sprzedawca DEKLAROWAŁ ze zwroci srodki mimo ze ich nie zwracał)

allegro potrąciło mi kwote pełną za przedmiot a ja przedmiotu nie mam spowrotem

absurd jest taki ze mimo ze przedmiot jest uszkodzony to na czesci jest warty 60-70% 

absurd nr 2 - nie da sie skontaktowac przez formularz allegro bo wymagane jest zaznaczenie oferty ktorej nie ma bo sprzedwalem na lokalnie a wszystkie oferty ktore moge wybrac dotycza zwyklego allegro

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Duniek_PCLab podaj numer zamówienia, którego dotyczy Twój wpis. W formularzu powinna być możliwość, aby pominąć podanie numeru oferty. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Duniek_PCLab
#8 Zapaleniec

da sie pominac na poczatku, po czym jak chce wyslac to ze musze wybrac

na allegro lokalnie nie widze zadnego numeru zamowienia

wyplata z POK jest tylko jedna jak jestem sprzedajacym i nastapila przed chwilą wiec po nicku powinno sie dojsc do tego

rozumiem zwrot srodkow, ale chce tez odzyskac przedmiot

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Duniek_PCLab 

Możesz skontaktować się z nami przez formularz kontaktowy i nie ma tu obowiązku żeby zaznaczyć ofertę.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów