Sprzedalem przedmiot ktory u mnie działał nornalnie
kupujacy stwierdził ze niedziala i rozkrecił przedmiot, teoretycznie powinienm odrzucic reklamacje za grzebanie
ale tak czy inaczej zaoferowałem zwrot srodkow po dostarczeniu przedmiotu bo w sumie szkoda mi tego było a skoro nie dziala u tej osoby a u mnie bylo to ok to sobie zostawie
niestety zaoferowalem ze zamowie etykiete do kupujacego ale w natłoku obowiązkow zapomnialem o tym
ze strony kupujacego nie było zadnych przypomnien - po 2 tygodniach zobaczyłem wniosek z programu ochrony kupujacych- wygenerowalem kod paczki i wyslalem go w sporze allegro
allegro wyplaciło srodki bez wahania w ciagu niecalych 24h (a pamietam jak ja mialem problem to miesiac czekalem bo sprzedawca DEKLAROWAŁ ze zwroci srodki mimo ze ich nie zwracał)
allegro potrąciło mi kwote pełną za przedmiot a ja przedmiotu nie mam spowrotem
absurd jest taki ze mimo ze przedmiot jest uszkodzony to na czesci jest warty 60-70%
absurd nr 2 - nie da sie skontaktowac przez formularz allegro bo wymagane jest zaznaczenie oferty ktorej nie ma bo sprzedwalem na lokalnie a wszystkie oferty ktore moge wybrac dotycza zwyklego allegro
@Duniek_PCLab podaj numer zamówienia, którego dotyczy Twój wpis. W formularzu powinna być możliwość, aby pominąć podanie numeru oferty.
da sie pominac na poczatku, po czym jak chce wyslac to ze musze wybrac
na allegro lokalnie nie widze zadnego numeru zamowienia
wyplata z POK jest tylko jedna jak jestem sprzedajacym i nastapila przed chwilą wiec po nicku powinno sie dojsc do tego
rozumiem zwrot srodkow, ale chce tez odzyskac przedmiot
Możesz skontaktować się z nami przez formularz kontaktowy i nie ma tu obowiązku żeby zaznaczyć ofertę.