Dzień dobry! Mam problem z połączeniem przesyłek od jednego sprzedającego (aukcje WOŚP). Po każdej próbie wyświetla się komunikat "mamy chwilowy problem z połączeniem przesyłek" (od wczoraj). Odpowiedź od Państwa wskazuje na winę sprzedającego, bo "każda sztuka liczy się jako osobna przesyłka". Jednak wielokrotnie kupowałam od jednego sprzedawcy wiele pojedynczych sztuk, liczonych jako osobna dostawa i do tej pory nigdy nie miałam problemów z połączeniem kilku ofert, łącznym ich opłaceniem i wysłaniem w jednej przesyłce. Proszę o wyjaśnienie i pomoc. Z góry dzięki:)
W tej sprawie zachęcam do kontaktu ze sprzedającym i ustalenie z nim sposobu wysyłki.
No to jeszcze raz:) Jak wspomniałam powyżej, przy próbie połączenia dwóch przesyłek wyświetla się komunikat od allegro 👉 "mamy chwilowy problem z połączeniem przesyłek" - a więc niestety problem leży po Państwa stronie. Polecany kontakt ze sprzedającym nie jest niestety rozwiązaniem na przyszłość, w przypadku następnych zakupów kilku przedmiotów od jednego sprzedawcy☹️
Cześć, @Zuzanka110709. Czy możesz podesłać zrzut ekranu z widocznym komunikatem błędu?