anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczka wróciła do nadawcy - czy kupujący może ponownie zapłacić za przesyłkę?

mag252
#10 Popularyzator

Witajcie,
Mam taką sytuację, że Klient nie odebrał paczki z paczkomatu i wróciła ona do mnie. Zaraz napiszę do niego, ale mam pytanie - czy, gdyby chciał mieć ją ponownie wysłaną, to ma możliwość opłacenia ponownej przesyłki? 
Mam połączone aukcje WOŚP z menagerem paczek inPost i nie wiem, czy w przypadku, gdy system widzi opłaconą przesyłkę, pozwoli na ponowne jej opłacenie w tym samym systemie. Czy muszę coś zrobić, żeby można ją było ponownie opłacić? 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mag252 Umów się z nim na konkretną datę i godzinę ,wystaw mu na kup teraz w kwocie za jaką kupił i niech drugi raz kliknie . Na charytatywnych aukcjach opłat za wystawianie ani prowizji nie ma.

oznacz moderatorów

mag252
#10 Popularyzator

I co, drugi raz ma płacić za ten sam przedmiot? Przecież on wszystko opłacił, tylko przesyłki nie odebrał. A za zero 0,00 zł raczej nie mogę wystawić.

Pogrzebię, czy da się dopłacić za przesyłkę, ale wątpię, żeby allegro umożliwiało taką opcję.

oznacz moderatorów

Client:35386082
#17 Koryfeusz

Niech klient Ci zapłaci za przesyłkę na Twoje prywatne konto lub dopłaci do aukcji (nie wiem czy na WOSPie można dopłacić), w managerze paczek Inpost sprawdź kwotę ile kosztuje ponowne wysłanie, przy powtórnym generowaniu listu przewozowego powie Ci jaką kwotę. Możesz zasilić managera paczek inpost i opłacić tymi pieniędzmi opłacić przesyłkę.
Obejrzyj Managera Paczek Inpost 🙂

oznacz moderatorów