Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, jest jakiś problem z szukaniem i przypisaniem aukcji na rzecz WOŚP. Jestem z wami od lat i gram dla WOŚP i nigdy nie było takiego problemu:
- wchodząc w sklep WOŚP wybieram dana licytację, klikam i jestem już w allegro ale ale chcą zobaczyć co sprzedający ma dalej w ofercie niestety wyników zero
- na głównym koncie WOŚP ALLEGRO widać tylko 69 ofert
- filtr allegro po wciśnięciu 33 FINAŁ WOŚP wyników zero
@pawmol13 z tego co widzę nie występują problemy z wyszukiwaniem Aukcji Allegro dla WOŚP.
Oferty możesz przeglądać na kilka sposobów:
Tak właśnie robię i proszę zauważyć, że klikając w dowolną aukcję oczywiście przejdziemy do niej natomiast dalej chcą zobaczyć wszystkie aukcję Fundacji WOŚP wynik zero i mówi coś o filtrach.
@pawmol13 nie jestem w stanie odtworzyć błędu, o którym piszesz. Czy możesz przesłać zrzuty ekranu z działaniami krok po kroku lub chociaż linki do wyników wyszukiwania?
Przesłałem link i teraz tak: po otwarciu wszystko jest git ale kliknijmy chociażby w kategorię Wyjątkowe chwile już nie znajdziemy tej aukcji a przecież tam jest skategoryzowana to po 1, po 2 klikamy wszystkie przedmioty sprzedającego i mamy zero wyników a przecież jest ich trochę
Na WOŚP wyświetla tylko 236 aukcji, są takie które znalazłem właśnie w Aukcje Allegro dla WOŚP i nie są powiązane pod filtrem. Jest problem z ich odnalezieniem i gdyby nie dodanie do ubionych 🤷 np. Widząc kolację z ... wodząc normalnie w Allegro wpisując "kolacja " filtr 33 finał WOŚP, wynik zero a są takie aukcje
Właśnie zweryfikowałem i na normalnym koncie syna działa jak trzeba, u mnie zarówno w aplikacji na telefonie jak i komputerze z konta biznesowego niestety problem
@pawmol13 dokładnie to chciałam napisać 🙂
Zachęcam do przelogowania się na konto prywatne lub zmiany ustawień wyświetlania.
7 lipca 2023 wprowadziliśmy zmiany w wyświetlaniu ofert na Allegro Business.
Jeśli chcesz zobaczyć zarówno oferty z opcją faktury, jak i oferty bez tej opcji, w sekcji Konto wybierz widok dla konsumenta.