Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam kochani . Chcę wystawić motorynkę na licytację dla WOŚP ,wiem że to łakomy kąsek w obecnych czasach i chciałabym żeby to przyniosło jak największe pieniążki dla Fundacji na dzieciaczki ....Proszę doradźcie mi jak mam to zrobić żeby licytacja była widoczna. Próbowałam w motoryzacji ale tam tylko można części motocyklowe wystawiać ,więc nie to co chciałabym wystawić . Podoba mi się maluszek Filipa Hajzera może w takim formacie ? Proszę o pomoc
może @wosp Ci pomoże i coś doradzi
@Lidia_Majer Niestety na Allegro nie możesz wystawić dla WOŚP oferty z kategorii ogłoszeniowej. Przedmioty z tych działów są wyłączone z akcji charytatywnej. Oto pełna lista kategorii wyłączonych:
@nat_not A gdyby to np zrobić na zasadzie wystawienia do licytacji breloczka do którego jest dołączony gratis w postaci aktu własności motorynki? 😄
@ZibiK30 Oj, lepiej nie... Cel jest szczytny, ale oferty nie powinny łamać zasad regulaminu.
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi . Dostałam już info od sztabu Allegro że Motorynkę można wystawić w kategorii "wyjątkowe chwile" i tak zrobię .
Pozdrawiam wszystkich serdecznie . Do zobaczenia na licytacji 😘😘😍😍
Motorynka to już kwalifikuje się do przedmiotów kolekcjonerskich i tam na pewno by się dało ją dołączyć .