anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Licytacja WOSP, osoba która wygrała nie odzywa się. Co teraz?

MAMY ROZWIĄZANIE!
brooklyn42
#8 Zapaleniec

Dzien Dobry ,przedwczoraj zakonczyla sie aukcja zlotej ,,celebrytki ,,  kwota 660zl ,nie mam zadnej info ze 660zl wplynelo na rzecz WOSP ,mam dane osoby ,ktora wylicytowala celebrytke ,narazie sie wstrzymalam z wysylka .Dziekuje 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@brooklyn42 kasa za towar wpływa na wośp a za przesyłkę jest w zakładce Środki i historia operacji. Sprawdź bo albo klient nie wpłacił albo maila nie doszedł 😞

#8 Zapaleniec

Oczywiscie za przesylke zaplace ,wylicytowana, kupujacy nie wybral platnosci  widnieje.

oznacz moderatorów
ifonka-zaba
#14 Krzewiciel

@brooklyn42  Popatrz w zakładkę zamówienia. Tam jeśli będziesz miał na zielono "opłacone" to znaczy ,że wpłata jest juz na koncie Fundacji a pieniądze na przesyłkę znajdziesz w swoim Allegro Finanse. Pozostaje Ci tylko przelać je na własne konto. Wygraną wysyłaj dopiero gdy aukcja będzie opłacona

#8 Zapaleniec

Dziekuje Bardzo,jak dotad niestety wplaty nie ma .No coz? minely 3 doby od zakonczenia aukcji ,mam  nadzieje ze osoba ,ktora wylicytowala wywiaze sie .

oznacz moderatorów
ifonka-zaba
#14 Krzewiciel

@brooklyn42  Teoretycznie jeszcze ma czas na wpłatę. 7 dni powinno być opłacone. Nie musi natychmiast. Ale zdarzają się żartownisie co licytują i nie płacą. Szkoda, że Allegro jakoś nie mobilizuje takich delikwentów. Nawet nie przypomina o wpłacie co kiedyś robiono.