Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Niepoprawnie wypełniony formularz - Parametr Stan: Wartość jest wymagana
Nie znajduję takiego pola do uzupełnienia
Od wczoraj występuje u mnie ten sam problem, podsyłam zrzut ekranu. Aukcje próbowałem wystawić z wielu przeglądarek.
@lou_pl spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki, jeśli to pomoże wyczyść pamięć tej z której korzystasz. Jeśli to nie pomoże prześlij proszę zrzut ekranu, ale z pełnym oknem przeglądarki (razem z adresem strony oraz paskiem z godziną i datą).
problem dotyczy kilku prób wystawiania przedmiotów w różnych kategoriach
@iwosie @lou_pl wynika to z ograniczeń wprowadzonych na Waszych kontach.
@iwosie w Twoim przypadku konieczna będzie weryfikacja danych, tutaj artykuł na ten temat i instrukcja jak przeprowadzić tę weryfikację.
@lou_pl na Twoje konto została nałożona blokada ze względu na problemy transakcyjne kupujących. Możesz to wyjaśnić za pomocą tego formularza.
Mam taki sam problem:
Niepoprawnie wypełniony formularz - Parametr Stan: Wartość jest wymagana
i dodatkowo pytanie - skąd wziąć lub co wpisać w polu Kod producenta jeśli wystawiam rzecz zrobioną przez kogoś?
@SOS_KOTY_Mielec jeśli chcesz wystawić produkt tymczasowy na cel charytatywny w danej kategorii, nie uzupełniaj żadnych parametrów - uzupełnienie ich będzie wymuszało powiązanie z Katalogiem Produktów. Rozwiązaniem jest również wystawienie przedmiotu w kategorii "Wyjątkowe chwile" - gdzie parametry, takie jak numer EAN, nie są wymagane.