Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wrzuciłam trochę kiepskie zdjęcia, dziś zrobiłam nowe mając nadzieję na edycję ale jak się okazało w edycji nie pojawia się opcja wymiany zdjęć w licytacjach, do których ktoś już złożył ofertę. Pewnie bym sobie darowała ale to dla WOŚP i bez tych lepszych zdjęć efekty będzie marny. Co mogę zrobić?
Dziękuję, spróbuję 🙂
@inle Wystawiasz na Lokalnie, więc nie możesz odwołać ofert. Jeśli zakończysz aukcję przed czasem, wygra ją osoba najwyżej licytująca w danym momencie. Oferty, w których nikt nie licytuje możesz zakończyć i wystawić je ponownie z lepszymi zdjęciami.
Chodzi o aukcje na Charytatywni ale tak, niestety poznałam te obostrzenia za późno.
@inle niestety my również nie mamy możliwości edycji zdjęć jeśli pojawiły się oferty kupna. Nie przejmuj się jednak, te figurki są piękne, a zdjęcia wyraźnie to przedstawiają, jestem pewna, że pojawi się więcej ofert 🙂
Dzięki 🙂
@la_nika Rozumiem że w dalszym ciagu nie ma możliwości dodania zdjęć? ( ot kolejny babol do listy)
Widocznie mają już dość hajsu i nie chcą zarabiać . Lepsze zdjęcia w licytacji ,większa kwota końcowa i więcej kaski z prowizji (na WOŚP niekoniecznie) ale na normalnych licytacjach .