anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

łamanie REGULAMINU OPINII

AlleMakijazPL
#10 Popularyzator#

Witam

Jakiś czas temu osoba, która u mnie niczego nie kupiła  wypisywała mi różne widomości W tym  grożące typu, ze kupi u mnie mnie zniszczy itd. 

Zgłosiłam do allegro ten mail, a dział bezpieczeństwa  odpisał mi ,że wyciągnęli wobec tego konta konsekwencje 

Ale, jakie niestety nikt nie wie. 

Chciałam ten login tez  zablokować aby niczego u mnie nie kupował , ale oczywiście nie miałam takiej  możliwości, albowiem  kupujący u mnie niczego nie kupił, a regulamin informuje ,że musi kupić co najmniej 3 x  co nota bene uważam za absurd.

Stało się to czego się obawiałam tj.

Odczekała kilka tygodni i kupiła produkt. Odesłała  i wystawiła negatyw, ze to fake. 

Nawet tego produktu nie otworzyła ani kartonika ani folii nic , tylko przepakowała tak jak dostała produkt do swojego foliopaku.  

Dla mnie to oczywiste, ze kupiła produkt wyłącznie dla Negatywa .

Zgłosiłam to do allegro , ale Allegro  nie widzi związku z tym zgłoszeniem i  kupująca miała prawo kupić i ocenić 

Dla mnie jest  to niezrozumiałe.. czyli  Wg. serwisu kupujący mogą dopuszczać się nawet łamania prawa ?

skoro ktoś mi grozi wcześniej  informując,  że kupi coś i wystawi negatyw po czym to robi ,

to  Allegro uznaje, ze wszystko jest ok ?

serio ? dla mnie ten serwis upada nie juz pod względem finansów, ale także wobec merytoryki. 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

mdrogeria
#21 Demiurg#

@AlleMakijazPL na prawdę nie Wiesz co się stało i co ..kto za tym stoi ?

oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#10 Popularyzator#

ale co pana post wnosi bo nie rozumiem ?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@AlleMakijazPL zrozumiesz jak zaboli ,ale to nie moja sprawa .

oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#10 Popularyzator#

masz dziś słaby dzień ?

bo nie rozumiem .. podzieliłam się moją historią 

a może to ty 🙂 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@AlleMakijazPL Widzisz jakikolwiek związek pomiędzy naszymi kontami ?, ale po koleżeńsku powiem Ci tylko jedno , ,stąpasz po kruchym lodzie ,,

oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#10 Popularyzator#

jestes przezabawny 🙂 uśmiałam się dziekuje

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@AlleMakijazPL Jesteś przedsiębiorcą , to Twoja sprawa .

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@AlleMakijazPL Odpisałaś "na gorąco" ? Nigdy tak nie rób. Wykorzystaj całe miejsce na odpowiedź. Inni kupujacy to docenią

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#10 Popularyzator#

dziękuje za troskę oraz radę 

oznacz moderatorów