Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Jakiś czas temu osoba, która u mnie niczego nie kupiła wypisywała mi różne widomości W tym grożące typu, ze kupi u mnie mnie zniszczy itd.
Zgłosiłam do allegro ten mail, a dział bezpieczeństwa odpisał mi ,że wyciągnęli wobec tego konta konsekwencje
Ale, jakie niestety nikt nie wie.
Chciałam ten login tez zablokować aby niczego u mnie nie kupował , ale oczywiście nie miałam takiej możliwości, albowiem kupujący u mnie niczego nie kupił, a regulamin informuje ,że musi kupić co najmniej 3 x co nota bene uważam za absurd.
Stało się to czego się obawiałam tj.
Odczekała kilka tygodni i kupiła produkt. Odesłała i wystawiła negatyw, ze to fake.
Nawet tego produktu nie otworzyła ani kartonika ani folii nic , tylko przepakowała tak jak dostała produkt do swojego foliopaku.
Dla mnie to oczywiste, ze kupiła produkt wyłącznie dla Negatywa .
Zgłosiłam to do allegro , ale Allegro nie widzi związku z tym zgłoszeniem i kupująca miała prawo kupić i ocenić
Dla mnie jest to niezrozumiałe.. czyli Wg. serwisu kupujący mogą dopuszczać się nawet łamania prawa ?
skoro ktoś mi grozi wcześniej informując, że kupi coś i wystawi negatyw po czym to robi ,
to Allegro uznaje, ze wszystko jest ok ?
serio ? dla mnie ten serwis upada nie juz pod względem finansów, ale także wobec merytoryki.
@AlleMakijazPL na prawdę nie Wiesz co się stało i co ..kto za tym stoi ?
ale co pana post wnosi bo nie rozumiem ?
@AlleMakijazPL zrozumiesz jak zaboli ,ale to nie moja sprawa .
masz dziś słaby dzień ?
bo nie rozumiem .. podzieliłam się moją historią
a może to ty 🙂
@AlleMakijazPL Widzisz jakikolwiek związek pomiędzy naszymi kontami ?, ale po koleżeńsku powiem Ci tylko jedno , ,stąpasz po kruchym lodzie ,,
jestes przezabawny 🙂 uśmiałam się dziekuje
@AlleMakijazPL Jesteś przedsiębiorcą , to Twoja sprawa .
@AlleMakijazPL Odpisałaś "na gorąco" ? Nigdy tak nie rób. Wykorzystaj całe miejsce na odpowiedź. Inni kupujacy to docenią
dziękuje za troskę oraz radę