Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy do jakości sprzedaży liczy się tylko pierwsza odpowiedź w dyskusji do średniego czasu?
Nie wiem czy mam odpisywać na każdą wiadomość, która nie wymaga odpowiedzi
musisz odpowiedzieć na każdą wiadomość nawet nie wymagającą odpowiedzi . To bzdura , ale brak odpowiedzi skutkuje włączeniem się pracownika allegro i dalszymi konsekwencjami .
kupujący dopiero po 24 godzinach będzie mógł włączyć pracownika co właśnie w ostatniej wiadomości napisał. Chodzi mi tylko o to jak liczony jest średni czas odpowiedzi, a nie kiedy zostanie włączony pracownik.
czytaj ze zrozumieniem cyt
,,musisz odpowiedzieć na każdą wiadomość nawet nie wymagającą odpowiedzi ,,
dziwne by to było, bo "Średni czas odpowiedzi na wiadomości klientów" jest liczony tylko dla pierwszej odpowiedzi
tak dziwne , ale tak to działa . Trzeba napisać cokolwiek ... pozdrawiam , dziękuję itp ....
najlepsze pytanie klienta ile poza allegro? nie odpowiesz źle odpowiesz że nie sprzedajesz poza allegro też źle (filtrowanie usunie taką odpowiedź) nie odpowiesz wcale też źle
@dawal50 mówisz o mailach itp. to liczy się pierwsza odpowiedź nie musisz kończyć 🙂
Do dyskusji - sporu - problemu liczy się zakończona dyskusja przez kupującego
Rozwiązana - Dyskusja, którą kupujący oznaczył jako rozwiązaną i zakończył.
Nie, o dyskusjach. Nie chodzi o kwestie zakończenia.
Odpisałem klientowi w dyskusji i po wymianie kilku wiadomości napisał "Ok więc poczekamy na Allegro". Czy mam odpowiedzieć na tą wiadomość by "Średni czas odpowiedzi w dyskusjach" się nie pogorszył?
@dawal50 Tak, w dyskusjach masz odpowiedzieć na KAŻDĄ wiadomość. Jeśli chodzi o "pytanie do sprzedającego", to liczy się tylko czas odpowiedzi na pierwszą wiadomość.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere a co jak klient napisze 2 albo 3 wiadomości naraz? albo allegro coś napisze czy tez allegrowi mam odpowiedzieć zawsze?
@dawal50 Klient może napisać i 10 wiadomości pod rząd - ważne żebyś odpowiedział na ostatnią w czasie poniżej 24 godzin (przy czym najlepiej jak najszybciej, jeśli zależy Ci na statystykach). To samo tyczy się wiadomości od allegro.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄