Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę poprawić oferty o co chodzi? jaki parametr musze zmienic ? - Wypełnienie obydwu pól tax i taxSettings nie jest dozwolone.
Mamy to samo od 5 minut "Nie można wyświetlić podglądu - Wypełnienie obydwu pól tax i taxSettings nie jest dozwolone."
@ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ bo chyba nikt nie oznaczył, a tu nadal nic nie wiadomo
Problem całego allegro padło wystawianie aukcji wszystkim globalny problem takie info po rozmowie z allegro tel
ale dobrze by było, by taka informacja trafiła do ludzi trochę szerzej, bo tak to każdy się zastanawia czy to od nich czy co się dzieje.
U nas tak samo
Krem mnie zalewa, to samo mam i kicha. Panie moderatorki, co jest grane ??????????
Pewnie nowy podatek w allegro 🤣
Komunikat przy wystawianiu "Nie można wyświetlić podglądu - Wypełnienie obydwu pól tax i taxSettings nie jest dozwolone."
Przeszukuję formularz. Nie tylko nie wypełniłem, ale i nie ma takich pół.
Gdzie jest błąd.
Ps. Jestem sprzedającym na allegro od 14 lat. No brawa dla WAS ! W ułatwieniach naśladujecie nasz rząd.
Kiedyś proste i intuicyjne, dzisiaj droga przez mękę.
Podczas wystawiania przedmiotu pojawił się w/w błąd. Wszystkie pola oznaczone są na zielono.
Mam problem z wystawieniem aukcji. Wyskakuje błąd o następującym komunikacie:
"Nie można wyświetlić podglądu - Wypełnienie obydwu pól tax i taxSettings nie jest dozwolone." Próbowałem majstrować przy polach ze stawką VAT, ale nic nie pomagało. Co zrobić?
Podczas modyfikowania oferty wystąpiły błędy - Wypełnienie obydwu pól tax i taxSettings nie jest dozwolone.
Dziękuję Wam za zgłoszenia. To problemy po naszej stronie, ale nasz zespół techniczny pracuje już nad ich naprawą. Przepraszamy Was za niedogodności. Gdy tylko dostanę potwierdzenie o rozwiązaniu błędu, wrócę tutaj z informacjami.
jak w tytule, o co chodzi ? bo taki komunikat pojawia mi się podczas próby wystawienia oferty ??
mamy ten sam problem , czy ktoś wie co jest przyczyną ?
Wystąpił błąd - Wypełnienie obydwu pól tax i taxSettings nie jest dozwolone.
taki komunikat dostaje jak jak chcę wystawić aukcję
Podczas kliknięcia wystaw przedmiot wyświetla mi się Wystąpił błąd - Wypełnienie obydwu pól tax i taxSettings nie jest dozwolone. Czy ktoś podpowie co robię źle? Nie mogę tego znaleźć co tu jest nie tak
Nic nie jest źle, to błąd ze strony allegro, bo każdemu ten błąd wywala. Ale niestety na razie nic nie wiadomo, nikt z allegro słowem się jeszcze nie odezwał.
Jakiś problem przy modyfikacji ofert ?
Nie można wyświetlić podglądu - Wypełnienie obydwu pól tax i taxSettings nie jest dozwolone.
Ktoś coś ?
To podobno ogólny błąd allegro, ale nic więcej niestety nie wiadomo.