po wejściu na allegro po chwili przełącza mnie na business.allegro. jak to WYŁĄCZYĆ dla mnie to porażka. dziekuje
Nie widzę po swojej stronie błędu. Dlatego proszę na adres mailowy spolecznosc@allegro.com wysłać zrzuty z całego ekranu z widoczną datą i godziną oraz błędem.
Mielone setki razy. Przeczytaj ten topic.
@serwis-texas Dziękuje za odpowiedź, ale niestety to chyba nie do końca to bo do każdego produktu oferuje FV, do dziś mimo tego błąd u mnie nie występował. Oferty w obu opcjach (prywatnej i biznes) pokazywały się normalnie.
EDIT: zwłaszcza ze oferta niewidoczna dziś poszła wczoraj na fv 😞
Na 100 % to.
Faktura Vat tu nie ma znaczenia, tam pisałem już o combo bo brak FV wpływa też na listing.. Sprawdź te oferty z poziomu salcesonu i zobacz czy przy nich jest oznaczenie business.
https://salescenter.allegro.com/my-assortment
Niestety tak... 😞 @serwis-texas
No i wg mnie są już widoczne. Pilnuj bardziej co jest w salcesonie i będzie git!!
@hidration produkt pojawia się na 2 sekundy, a następnie zostajemy przekierowani na stronę "Ups, nic tu nie ma. Ta strona nie istnieje.
Zmień widok na prywatny, allegro podzieliło się na Allegro i Allegro Biznes więc jest bałagan, w widoku firmowym nie widzisz wielu ofert i masz taki błąd 😞
Witam. Jak widzę wiele osób ma ten sam problem czyli wyszarzone pozycję zakupionych towarów. Co mam zrobić. Nie widzę pofpowiedzi. W międzyczasie zmieniłam profil z prywatnego na firmowy. POMOCY !