Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co jeszcze możecie zyskać biorąc udział w kampanii Zimowa Wyprzedaż 2022?
Dodatkowo - jeśli sprzedacie przynajmniej jedną sztukę produktu w ofercie zakwalifikowanej do kampanii, przyznamy Wam zwrot w wysokości całej opłaty za oznaczenie “winter sale” pobranej w tej ofercie. Zwrot otrzymacie na swój rachunek w ramach Konta Allegro.
Oferty zgłosisz do kampanii, jeśli zgodnie z Regulaminem Strefy Okazji, masz:
Do kampanii zakwalifikujemy oferty:
Jak zgłosić swoje oferty do kampanii?
Oferty można zgłosić równiż w zakładce Moje oferty oraz poprzez API. Poinformujemy Was mailowo, o tym czy zgłoszona oferta została zakwalifikowana do kampanii.
Dla ofert zakwalifikowanych do kampanii Zimowa Wyprzedaż 2022 naliczymy:
Szczegóły kampanii Zimowa Wyprzedaż 2022 znajdziecie jak zawsze w regulaminie akcji.
Serio? Po co mam zgłaszać w dniu 22 oferty do kampanii Winter Sale, jak w dniu dzisiejszym na moich aukcjach widnieje informacja o czasie dostarczenia produktów na dzień 29.12.
😉
@patrik2 na allegro jest śmiesznie, a takie komunikaty to plucie sprzedawcom w twarz
i robienie w konia kupujących
oczywiście sklep allegro zrobi sobie promocje bo sobie podaje inne informacje o czasie wysyłek
Mnie się wydaję że Allegro robi się coraz droższym portalem.W sensie ..takie akcje.... akcje aby obniżać ceny .Mówię tu do sprzedających. Wielu sprzedawców nie ma co teraz z towarem robić..więc może skorzysta z akcji aby po kosztach sprzedać.Szczególnie jak maja towar około świąteczny. Prymitywne zagranie..Patrze i nie wierzę .Jak tak można ludzi traktować??? Dobrze że mamy inne kanały sprzedaży. Ludzie!!! pozew zbiorowy. Za chwilę okaże się że np gumę do majtek ( nie obrażając sprzedawców gumek) możesz sprzedać do ceny0,25 groszy za metr.do tego to zmierza...w mojej ocenie :))))
Wyprzedaż niby zimowa a przewidywany czas dostawy z algorytmu wychodzi w czerwcu.🤣
😁😁😂🤣 w PUNK brO
"winter sale'? serio?
a dlaczego nie 冬季特賣
A dlaczego 冬季特賣 skoro pociągi z chin opóźnione, dostawa na czerwic murowana - allegro zareagowało żeby 冬季特賣 nie dostał negatywa i zmieniło algorytm prognozy dostawy.