Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy dziś dnia 04,10,2024 kolejny raz jest awaria w nadawaniu przesyłek i wydruku etykiet w poczcie polskiej ??
@irysek7474 nie, dziś nie dostaliśmy takich zgłoszeń. Z jakiego dokładnie narzędzia nadawczego korzystasz? Czy problem jest nadal aktualny?
normalnie próbuje nadać paczkę przez konto na allegro przez nadaj paczkę i wyskakuje awaria w nadawaniu w poczcie polskiej
Jak to nie dostaliście zgłoszeń, skoro od kilku godzin przy próbie nadania przesyłki pojawia się na Waszej stronie komunikat:
"Problemy z nadawaniem przesyłek Poczty Polskiej. Możesz mieć problemy z nadaniem przesyłek Poczty Polskiej. Przewoźnik pracuje nad ich rozwiązaniem. Przepraszamy za utrudnienia!"
Strona zwraca informację: Wybrany urząd nadania jest niewłaściwy
@Prac_Scenografa czy możesz pokazać mi zrzut ekranu z tym komunikatem?
Możesz mieć problemy z nadaniem przesyłek Poczty Polskiej. Przewoźnik pracuje nad ich rozwiązaniem. Przepraszamy za utrudnienia!
Właśnie takie coś wyskakuje przy kliknięciu nadaj przesyłke
A później allegro odejmie nam punkty za nieterminową wysyłkę. A to nie jest nasz wina
@irysek7474 usuń proszę pliki cookies i pamięć podręczną w swojej przeglądarce i sprawdź, czy problem nadal występuje.
Zrobiłam i dalej jest to samo nic sie nie zmieniło wiec nie wiem co zrobić bo i tak nie działa i tak mimo wyczyszczenia.
@irysek7474 zrób mi proszę zrzut swojego ekranu z tym komunikatem (wraz z widoczną datą i godziną) i wstaw go proszę tutaj.
Ciągle wyskakuje taka informacja
@irysek7474 podaj mi proszę jeszcze numer zamówienia, które chcesz wysłać.
97c4c1a0-8255-11ef-ac99-892e4efbccbf
350f3620-823d-11ef-8b51-35d1c0477846
to są nr zamówień których nie mogę zrealizować
Cześć, @irysek7474. Skonsultuję to i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
I dalej nie moge nadać przesyłki odp brak i punkty odjęte przez allegro nie z mojej winy że nie moge wygenerować etykiet.
@irysek7474, proszę o chwilę cierpliwości. Staramy się zlokalizować źródło problemu.
A co z odjętymi punktami??
W końcu coś zacznie sie dziać w kierunku naprawy aby można wygenerować etykiety i wysłać paczki pocztą polską