Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Paczkomat KOD06M |
Drzewicka 1 A |
66-470 Kostrzyn nad Odrą |
@Client:104235728 opłacony masz zakup ?
@Client:104235728 Przecież ten adres to paczkomat InPost. Musisz zarejestrować się na stronie InPost, otworzyć zakładkę Menager, tam opłacić wygenerować etykietę, zanieść pacuszkę do najbliższego paczkomatu.
Przesyłka dojdzie ale musi być jeszcze numer telefonu odbiorcy żeby go powiadomili.
Mam nadzieją że zapłacił za przesyłkę?
@br. tak , tylko istotne jakim kanałem autor wątku otrzymał ten adres , stąd moje pytanie .
To wiadomosc od ALLEGRO - SPRZEDAŁEŚ I TAKI ADRES OT CO!
@Client:104235728 , @mdrogeria No tak, przecież jeśli klient kupił legalnie poprzez Allegro to masz powiadomienie mail i w mailu są wszystkie jego dane adresowe.
Jeżeli nie podał prawdziwych danych to bezpieczniej byłoby po prostu nie wysyłać. Weryfikacja kupujących praktycznie nie istnieje.
Ale jeśli się nie wyśle to wtedy trzeba oddać pieniądze.
Wiem, że to paczkomat dlatego zadałem pytanie o.....adres prywatny!
@Client:104235728 jeśli transakcję masz opłaconą to klient wybrał dostawę do paczkomatu .
Jeśli zamówienie jest opłacone , to jest to adres dostawy do Paczkomatu Inpost. Jesli tak wskazał kupujący w formularzu dostawy, to po co pytanie o adres prywatny (może kupujący nie chce go ujawniać) ?
Prawie 90% klientów Allegro wybiera dostawę do paczkomatów, więc co w tym dziwnego ?