Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Już niejednokrotnie mamy problem z paczkami allegro one. A to niby jest w punkcie ale jej nie ma. A to jakieś awizo a paczka do allegro box i dostawa po 4 dniach. Ale to jest HIT. Paczka nadana w allegro box 18.02 - dzisiaj jest 24.02 a paczka nadal tam leży
Cały czas namawiacie do dodawania waszych allegro ona do metod wysyłki ale macie to cholernie nie dopracowane. Pomijam fakt, że od 2 dni nie jesteście w stanie udzielić odpowiedzi na temat tej sytuacji.
multoserwis wiem ,że chciałeś dobrze , ale wyszło jak zwykle . Postaw na sprawdzonych przewoźników .Allegro BOX dopiero raczkuje i trudno spodziewać się takiej jakości jaką oferuje np. Inpost .
@multoserwis przepraszam za tą sytuację! Konsultuję tą sprawę. Widzę, że otrzymałeś odpowiedź w sprawie nr 21350868. Sprawdziłam i wysłaliśmy też wiadomość do kupującego z wyjaśnieniem. Dam znać, gdy dowiem się czegoś więcej w tej sprawie!
Od 2 dni się 'dowiadujecie' i 'konsultujecie'.
@multoserwis skontaktowaliśmy się telefonicznie z przewoźnikiem. Została złożona dyspozycja i przesyłka zostanie odebrana z automatu paczkowego najszybciej jak to możliwe, nie dłużej, niż w ciągu najbliższych 24h. Jeszcze raz przepraszam za tą sytuację.
Ok. Czyli takie problemy mam zgłaszać tutaj ? Bo tu udało się czegoś dowiedzieć w ciągu 4 godz. a przez formularz od 2 dni nic.
Bo tu odpowiadaja uzytkownicy ,ktorzy maja takie same problemy a portal nie widzi problemu tam gdzie go sam stwarza.
@multoserwis oczywiście, takie problemy możesz zgłaszać u nas na forum.
Witam
Minęło 24h paczka nie została odebrana. Minął tydzień. BRAWO. Cisną mi się na usta niecenzuralne słowa.
Zrobicie coś z tym czy nie ?
@multoserwis
Po upływie takiego czasu uzasadnione wydają się wątpliwości: czy przesyłka jest w automacie paczkowym ?
Miałem tą metodę Allegro ONE chyba 2 miesiące , ale było tyle z tym problemów ,że usunąłem .
Zaginione paczki , długi czas dostawy , dyskusje z kupującymi gdzie ich paczka itp. Trzeba im dać jeszcze ze 2 lata , jak się ogarną to może kiedyś znowu im zaufam . Na dzień dzisiejszy udostępniając tą metodę dostawy narażasz się na same porażki.