anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Analitycs - czy ktoś ogarnia temat?

MAMY ROZWIĄZANIE!
OptimumCreation
#10 Popularyzator#

Witam, ostatnie statystyki z dnia 3.04.2025. Cokolwiek do zobaczenia, np. statystyki z dnia 4.04.2025, nie ma. Jakiekolwiek rozmowy, emaile i inne, odpowiedz z allegro "dej skriny". Więc chciałbym się zapytać - Czy ktoś może ogarnąć w tym temacie? Pracownicy allegro chcą ciąglę skirnów, ale skoro opłaciłem abonament, to powinien działać. Ile mam tych skirnów wysyłać? XD

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
zibicool2
#9 Pomysłodawca#

Nigdy nie pisz "XD", bo nikt nigdy nie potraktuje Cię poważnie "lol"...

oznacz moderatorów
OptimumCreation
#10 Popularyzator#

a jeżeli nie działa allegro analitycs i napiszę "lol", to będę potraktowany poważnie? chłopie weź sobie XD

oznacz moderatorów
zibicool2
#9 Pomysłodawca#

Wybacz, ale wzięcie tego lol w cudzysłowie miało znaczyć ironia. Przepraszam jeśli wprowadziłem w błąd...

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@OptimumCreation widzę, że czekamy na Twoją wiadomość w korespondencji 50672816. Rozumiem, że wysyłanie zrzutów ekranu może być problematyczne, natomiast ułatwia nam to weryfikację i przyspiesza rozwiązanie sprawy. Dlatego polecam ich podesłanie w korespondencji 😉 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
OptimumCreation
#10 Popularyzator#

spoko, wysyłam zrzuty i dlatego nie rozumiem dlaczego temat nie jest ogarniety "smieszna buzka" "smieszna buzka" XD wyslalem juz skriny z 4.04 i 5.04. nadal nic nie działa

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@OptimumCreation widzę, że w korespondencji 50672816 nie dostaliśmy od Ciebie zrzutów. Sprawdź, czy na pewno przesłałeś je do nas 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
OptimumCreation
#10 Popularyzator#

widzę, że dostaliście zrzuty. mam potwierdzenie wysłania. Dlatego z tej okazji ile będę czekał?

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@OptimumCreation faktycznie dotarły w innej korespondencji. Poprosiłam o priorytetowe zajęcie się Twoją sprawą 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
OptimumCreation
#10 Popularyzator#

Dzień dobry,

pojawiły się statystyki z dnia 4.04, natomiast nadal nie ma z 5.04. Aż strach zaglądać czy z wczoraj są 🙂

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@OptimumCreation cieszę się, że problem częściowo został rozwiązany. Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się i 5.04 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów