Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, ostatnie statystyki z dnia 3.04.2025. Cokolwiek do zobaczenia, np. statystyki z dnia 4.04.2025, nie ma. Jakiekolwiek rozmowy, emaile i inne, odpowiedz z allegro "dej skriny". Więc chciałbym się zapytać - Czy ktoś może ogarnąć w tym temacie? Pracownicy allegro chcą ciąglę skirnów, ale skoro opłaciłem abonament, to powinien działać. Ile mam tych skirnów wysyłać? XD
Nigdy nie pisz "XD", bo nikt nigdy nie potraktuje Cię poważnie "lol"...
a jeżeli nie działa allegro analitycs i napiszę "lol", to będę potraktowany poważnie? chłopie weź sobie XD
Wybacz, ale wzięcie tego lol w cudzysłowie miało znaczyć ironia. Przepraszam jeśli wprowadziłem w błąd...
@OptimumCreation widzę, że czekamy na Twoją wiadomość w korespondencji 50672816. Rozumiem, że wysyłanie zrzutów ekranu może być problematyczne, natomiast ułatwia nam to weryfikację i przyspiesza rozwiązanie sprawy. Dlatego polecam ich podesłanie w korespondencji 😉
spoko, wysyłam zrzuty i dlatego nie rozumiem dlaczego temat nie jest ogarniety "smieszna buzka" "smieszna buzka" XD wyslalem juz skriny z 4.04 i 5.04. nadal nic nie działa
@OptimumCreation widzę, że w korespondencji 50672816 nie dostaliśmy od Ciebie zrzutów. Sprawdź, czy na pewno przesłałeś je do nas 🙂
widzę, że dostaliście zrzuty. mam potwierdzenie wysłania. Dlatego z tej okazji ile będę czekał?
@OptimumCreation faktycznie dotarły w innej korespondencji. Poprosiłam o priorytetowe zajęcie się Twoją sprawą 🙂
Dzień dobry,
pojawiły się statystyki z dnia 4.04, natomiast nadal nie ma z 5.04. Aż strach zaglądać czy z wczoraj są 🙂
@OptimumCreation cieszę się, że problem częściowo został rozwiązany. Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się i 5.04 🙂