Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, nie bardzo mogę zrozumieć ten system. Mam na sprzedaż kamerkę internetową za 118,99. Po zgłoszeniu do Allegro Ceny, Allegro zmniejsza ją do 94,88, ale "wyrównuje" cenę o zaledwie 1,94 zł. Tymczasem w hurtowni kupiłem kamerkę za 92,25, a prowizja od sprzedaży to 3,88. Jestem więc o 69 gr, do tyłu. To niewiele, ale chyba nie na tym polega handel. Chyba, że coś tu przeoczyłem?
@warsztatmedialny Podaj mi proszę dokładny numer tej oferty (kamerki internetowej).
Oferta nr 13383292910
@warsztatmedialny Oferta 13383292910 nie ma obniżonej ceny w programie Allegro Ceny, dodam jeszcze, że cofnąłeś zgodę na uczestnictwo oferty w Allegro Ceny 17 kwietnia.
Czy masz na myśli program AlleObniżka? Jeżeli tak, to zgodziłeś się obniżyć cenę do 96.82 zł, zatem obniżka w wysokości 1,94 zł jest prawidłowa (96.82 - 1,94 = 94,88).
Ale u mnie widzę, że to Allegro Ceny...
@warsztatmedialny Otrzymałam odpowiedź, że nazewnictwo w Rozliczeniach z Allegro jest niepoprawne, ale trwają prace nad wdrożeniem poprawki. Oferta 13383292910 jest w programie AlleObniżka.
Dziękuję za pomoc. Widać nie tylko ja się gubię w tych promocjach:)
@warsztatmedialny allegro obniże cene dokładnie o tyle ile otrzymyjesz wyrównania w programie allegro ceny. Jesli obniża o 10 zł - tyle dopisuje Ci do rozliczeń, jeśli obniża o 30zł - dopisuje Ci 30 zł.
Kwota 3,88 to prawdopodobnie dopłata do wysyłki w smarcie, zupełnie niezależna od obniżki ceny przez allegro.
NIezaleznie od tego czy miałbyś obniżona cene czy nie to zapłaciłbyś prowizje + 3,88 dopłaty do smarta
A chciałbym się dowiedzieć jak to jest u mnie bo ja nie widzę w rozliczeniachz allegro zwrotów allegro za moje obniżenie ceny w allegro ceny.
Nr oferty 15121657694
@SuplioVivo Środków nie dostajesz na saldo, różnicę rozliczymy pomiędzy ceną pierwotną i ceną po obniżce w formie wyrównania, które zmniejszy Twoją należność względem Allegro. Wyrównanie odejmowane jest od Twoich rozliczeń z Allegro od razu po sprzedaży i pomniejsza wartość faktury.
Chmm;; nie rozumiem ; gdzie widzę dokładnie widzę kwotę wyrównania za konkretną sprzedzaż??
@SuplioVivo W przypadku programu Allegro Ceny korekta jest widoczna pod nazwą Korekta Wyrównanie w programie Allegro Ceny. Widzę jednak, że oferta, o której mówisz, nie brała udziału w programie Allegro Ceny, tylko w kampanii Allegro Days.
Dla programu AllegroDays w ogóle nie zwracamy żadnych kosztów. W tym wypadku przyznajemy tylko pakiety wyróżnień (https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-programu-allegro-days-d2EknMdbDsG).
Czy faktycznie chodzi o tę ofertę, czy może jednak chodzi o inny program?
A chciałbym się dowiedzieć jak to jest u mnie bo ja nie widzę w rozliczeniachz allegro zwrotów allegro za moje obniżenie ceny w allegro ceny.
Nr oferty 15121657694