Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdzieniegdzie dochodzą mnie słuchy, że za niedługo nie będziemy zamawiać podjazdów przez WzA dla Allegro Delivery DHL i od kilku sprzedających słyszałam, że DHL na siłę zamierza ustawić własne stałe podjazdy... Spotkał się już ktoś tutaj na forum z taką nowinką? Dostaliście jakąś informację z Allegro w tej sprawie? Korzystamy jak dotąd z DHL głównie dlatego, żeby nie utracić Smarta i tylko dlatego, że Allegro na nas to wymusiło. Stały podjazd bez umowy? Za plecami Allegro? Trochę to dziwne...
Był u mnie przedstawiciel DHL , coś napomknął o współpracy , ale uciąłem krótko ,, Zadzwonię jeśli zaobserwuję wyraźną poprawę jakości waszych usług ,,....zostawił wizytówkę .
To ja nie rozumiem bo w informacjach o Allegro DHL zawsze było napisane że można próbować ustalić podjazd. Np w tym nowym artykule
wypełniłem ten wniosek, DHL mnie olał a mój kurier mi powiedział ze raczej DHL te podjazdy stałe ma gdzieś.
@serwis-texas ponoć Allegro ich teraz przymusza do zakładania stałych podjazdów, więc jak Ci zależy to spróbuj
No dziękuje Ci bardzo za info. Na szczęście żyje z DHL bardzo dobrze i nie ma potrzeby ale jeszcze raz dzięki