anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Delivery DHL - od niedługo stałe podjazdy?

elektronicspray
#9 Pomysłodawca

Gdzieniegdzie dochodzą mnie słuchy, że za niedługo nie będziemy zamawiać podjazdów przez WzA dla Allegro Delivery DHL i od kilku sprzedających słyszałam, że DHL na siłę zamierza ustawić własne stałe podjazdy... Spotkał się już ktoś tutaj na forum z taką nowinką? Dostaliście jakąś informację z Allegro w tej sprawie? Korzystamy jak dotąd z DHL głównie dlatego, żeby nie utracić Smarta i tylko dlatego, że Allegro na nas to wymusiło. Stały podjazd bez umowy? Za plecami Allegro? Trochę to dziwne...

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Był u mnie przedstawiciel DHL , coś napomknął o współpracy , ale uciąłem krótko ,, Zadzwonię jeśli zaobserwuję wyraźną poprawę jakości waszych usług ,,....zostawił wizytówkę .

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@elektronicspray 

To ja nie rozumiem bo w informacjach o Allegro DHL zawsze było napisane że można próbować ustalić podjazd. Np w tym nowym artykule

https://help.allegro.com/pl/sell/a/program-dostaw-allegro-delivery-informacje-dla-sprzedajacych-9gze...

wypełniłem ten wniosek, DHL mnie olał a mój kurier mi powiedział ze raczej DHL te podjazdy stałe ma gdzieś.

oznacz moderatorów

elektronicspray
#9 Pomysłodawca

@serwis-texas  ponoć Allegro ich teraz przymusza do zakładania stałych podjazdów, więc jak Ci zależy to spróbuj

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@elektronicspray 

No dziękuje Ci bardzo za info. Na szczęście żyje z DHL bardzo dobrze i nie ma potrzeby ale jeszcze raz dzięki

oznacz moderatorów