Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem rok przed emeryturą i nie mogę nigdzie znaleźć pracy ze względu na wiek .W dodatku w związku z moimi licznymi chorobami,nie do każdej pracy się nadaję.Wystawiłem na moim koncie prywatnym różne rzeczy żeby mieć na chleb,ale przed 4-rema latami na koncie firmowym Allegro,którą prowadziłem,powstało zadłużenie i w tym momencie wymagane jest spłata minimum 120 zł.W efekcie nie wiem czy po zapłacie odblokują mi sprzedaż?Wedle prawa ktoś taki jak Allegro czy firmy telekomunikacyjne,mają prawo do ubiegania się o zapłatę do 3 lat.Minęło 4-lata a Allegro domaga się zapłaty.Nie dociera do nich to że nie mają prawa tego robić.Nadal mam zablokowaną sprzedaż.Gdzie mam dochodzić sprawiedliwości?Czy tam siedzą debile?Do tej pory sprzedałem jak na razie jeden przedmiot za 79,99 zł i dałem im ponad 7 zł prowizji.Czy oni wolą się dochodzić zamiast zarabiać na mojej sprzedaży?
Jak komuś zalegasz pieniądze to należy spłacić, nie ważne ile lat minęło.
A ty co reprezentujesz firmę windykacyjną?
Mają prawo domagać się mimo przedawnienia.
to jest ich serwis i ich zasady i to ty masz sie dostosować a nie oni do ciebie a jak nie pasuje to trzeba uciekać na o l x / fb marketplace
Jeśli uważasz, że blokada Twojego konta jest bezprawna to możesz wytoczyć Allegro proces z powództwa cywilnego.
„Czy oni wolą się dochodzić zamiast zarabiać na mojej sprzedaży?”
Póki co to na współpracy z Tobą są 120 zł na minusie więc wcale im się nie dziwię 😉
@jaroslawb1 przedawniło się i nie musisz tego oddawać ale konta Ci nie odblokują puki nie oddasz, a jak oddasz i tak możesz dostać informację że ze względu na ryzyko ponownie zrobisz dług więc blokada jest dożywotnia 😄
Pamiętaj że każde wezwanie przedłuża ten okres 🙂